Vizitator quadra Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 salut,cine se combina la o comanda?cu cat mai multi,cu atat mai bine.nu am mai comandat si nu prea stiu exact cum se face,cine cunoaste mai bine rog sa scrie.eu am nevoie de niste tranzistori pe care ii gasesc doar pe farnell,multam! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Hristos a inviat !Vezi ca este o firma...singura in tara care aduce de la ei fara costuri suplimentare....pe undeva intre Pta Alba Iulia si Dudesti.Cauta pe net. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 7, 2010 Administratori Partajează Postat Aprilie 7, 2010 ce sa va combinati ? puteti comanda direct la farnell pe site iar transportul costa fix 5 euro si pachetul vine a 2-a zi acasa. Link spre comentariu
Vizitator quadra Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 e vorba de trasport,poate eu am nevoie de piese care costa mai putin de 5 euro si deci nu se merita sa dau pe transport mai mult decat pe piese,asa daca suntem mai multi se imparte transportul si ne scoatem mai ieftin.oricum am gasit un distribuitor Farnell din Bucuresti si am facut comanda fara costuri suplimentare,nu pot sa dau nume pt ca am vazut ca s-au sters restu de mesaje unde a aparut.bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum