Vizitator adisadicul Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Ce difuzoare imi recomandati pentru niste incinte de 45l si amplificator de 100w RMS/8ohm?Diametrul sa fie de maxim 10" + filtru + tweeter.Pretul total pentru cate 2 bucati din fiecare sa fie pana la 10 mil.Tks. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Hp10W + PHT 404 sau 408 sau 413 :wink: pt mai multe detalii contacteaza-ma Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 HP-10W (200W/92.9dB)PHT-404 (40W/105dB) ??Nu o sa crape tweeter-ul? (nu am de gand sa tin aplificatorul la maxim dar pe la jumatate e posibil)Filtre imi poti face? (am incercat o singura data sa fac eu dar am ajuns la concluzia ca nu are sens sa mai incerc )Adi. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 nu o sa crape nimic, pt ca vei folosi L-pad pt tweeter, iti dau eu schema de filtru testata.asa ca informatie, PHT -urile merg fara probleme si in incinte de 400W cu filtre adecvate :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum