ohamoha Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Aveam instalat un Proteus 7.6 SP0 care facea probleme. L-am dat jos si am pus un 7.6 SP4 care are exact aceeasi problema. L-am testat si pe Windows 7 si pe Windows XP. Se comporta similar. Problema este ca Packaging Tool-ul nu salveaza nicio modificare. Am pus aici un filmulet ca sa intelegeti mai clar care e problema: Practic la un LED adaug un package folosind Packaging Tool. Nu se salveaza. (nu da niciun mesaj de eroare, nimic) Daca Setez package-ul din Properties, se salveaza. Daca intru in Packaging Tool si dau nume pinilor, acestia nu se salveaza. Din cauza asta nu pot face transferul corect in Ares. Merci PS Am testat si pe Windows XP. Face exact aceeasi problema. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 eu am revenit la 7.4 SP3 de la 7.6 SP0, crack-ul batea campii si aveam numai probleme Link spre comentariu
ohamoha Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Hehe,A mers cu 7.4 SP3.Saru'mana Link spre comentariu
ohamoha Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Am reusit si altfel. Am instalat Proteus 7.5 SP3, si fara sa-l dezinstalez, am instalat 7.6 SP4 deasupra. Acum se pare ca functioneaza corect (adica nu mai face problema cu Packaging Tool). Oricum, am vazut ca a aparut Proteus 7.7 SP1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum