luk81 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Salutare. Am un laptop dell latitude 620 care nu vede acumulatorul. A mai patit cineva asa ceva? E problema din acumulator sau din laptop? Am desfacut acumulatorul si celulele sunt bune. Nu stiu ce sa cred despre electrica din acumulator. Pe acumulator este si un tester pt nivelul incarcarii acumulatorului care nu indica nimic. Laptopul nu il am de mult timp si asa l-am luat. Ma puteti ajuta cu un sfat? Mersi Link spre comentariu
pavcostel Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Electronica din baterie, nu celulele. Pentru amanunte ar trebui sa vezi ce e pe acea pcb.Bafta!Costel Link spre comentariu
luk81 Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 De asta imi era si mie frica, pt ca e plina de silicon Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 sunt cativa fuzibili pe acolo....i-ai verificat? Link spre comentariu
luk81 Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 O sa curat maine placa si o iau la "bani marunti". Din ce se vede pe ea nu sunt fuzibili, dar sa o curat mai intai de silicon. Link spre comentariu
luk81 Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 traiasca targul de vechituri. cu 15ron am luat acumulator bun Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 M-ar interesa pe mine acea placa. Link spre comentariu
luk81 Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Nu merge reparata, am curatit-o si am bibilit la ea dar degeaba Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 voiam doar un integrat de pe ea daca mai era bunBQ20857 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum