Vizitator andrei-ploiesti Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Salut.Ma numesc Andrei si sunt din ploiesti.As vrea sa imi construiesc propriile difuzoare.Ma puteti ajuta.Multumesc anticipat! : Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 E cam complicat sa-ti construiesti difuzoarele singur Link spre comentariu
alex20alex Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Uite aici unu care a construit difuzor Dar cred ca ai vrut sa zici "boxe" Link spre comentariu
Vizitator andrei-ploiesti Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 da...vroiam sa zic boxa...ma scuzati ....sunt dispus sa incerc....dar daca sunteti din ploiesti ar fii bine Link spre comentariu
Vizitator crocodilu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 hmm prima data se aleg difuzoarele, te gandesti ce suma ai de alocat pentru difuzoare si apoi cauti difuzoare, avand in minte si ce fel de incinta vrei sa faci cu 2 sau 3 cai, dupa ce ai achizitionat difuzoarele se poate calcula incinta cu ajutorul programelor care le gasesti pe net. Deasemenea iti recomand sa citesti tot ce gasesti pe aici http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... 6&Itemid=8 apoi dupa ce stii ce incinta vrei, ce suma ai de alocat pentru difuzoare poti sa intrebi lumea de pe forum pentru sfaturi cu privire la difuzoare pentru ca pana la o incinta gata realizata mai este cale lunga..... Link spre comentariu
Vizitator andrei-ploiesti Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Am inteles...acum se pune prob daca ecineva din Ploieti care ma poate ajuta si pe mine...nu vred ca ma pot descurca singur la montaj decat cu ajutor...sau daca e cineva bine dispus sa ma ajute prin intermediul messenger e bine si asa Link spre comentariu
Vizitator nanutza Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 nanutza_2007 id meu intra si vorbim,te ajut cu un sfat pt ce vrei sa faci.Acum depinde si de bugetul tau si de cat esti dispus sa muncesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum