Vizitator zneic Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 La comanda ANSEL = 0; imi da urmatoarea eroare undeclared identifier 'ANSEL' in expression. Imi puteti spune cum sa scap de aceasta eroare. Va multumesc ! Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 eroarea apare cind picul respectiv nu are convertor ADC, si deci nu exista ANSEL ptr selectia intrarilor analogicedata viitoare mai atent cu titlul subiectului Link spre comentariu
Vizitator zneic Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 eu folosesc un pic16f628 imi poti spune te rog cum fac atunci. Am citit pe microchip datasheet-ul dar nu am inteles mare lucru. Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 ANSEL nu exista la PIC16F628si nu inteleg ce vrei sa faci ? Link spre comentariu
Vizitator zneic Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Gata, am reusit sa fac practic primul program. Multumesc pentru raspuns ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum