Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

corector 5.1(Surround )

Vizitator adin67

Postări Recomandate

Vizitator adin67

Salut, ma confrunt de mult cu o problema audio a carei rezolvare poate o gasesc aici, a-si avea nevoie daca aveti sau exista posibilitatea crearii unui corector pe 4 canale pe care sa-l leg intre o sursa video(DVD) cu iesire digitala 5.1 si un amplif. receiver(cu intrare digitala) cu iesire surround 150w. Ideea e ca I/O fiind pe digital, nu am gasit pe net asa ceva, deci poate exista vreun circuit specializat sau vreo schema in sensul acesta si ma puteti ajuta, deoarece calitatea sunetului asa cum o am acuma nu ma satisface(la anumite DVD sau clipuri in format mkv, avi).Mersi....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

corectiile se fac din DVD sau din amplificator, mai mult nu ai ce sa ii faci.nu e treaba simpla sa modifici transmisie digitala, in scopul de a face corectie de sunet, la respectivele aparate comerciale.nici eu nu sunt satisfacut de calitatea unui mp3 din placa de sunet dar nu ma apuc sa fac corectii, daca vreau sa am calitate cumpar un Audio CD (original deci) si abia atunci ma pot lega de partea hardwareai avut probleme cu sunetul la DVD-urile originale ?

Link spre comentariu
Vizitator adin67

nu am avut probleme cu dvd-rile deoarece au in general au o calitate buna cu un bitrate cu mult peste un mp3, problema este ca doar din corectia care o are amplifu(am un Denon AR... iar dvd nu are corectie la iesire) nu se auda acea dinamica pe care cred ca ar trebui sa o aiba un dvd. Pe partea de analogic ar fi ok ka a-si pune doua module sa obtin o corectie pe 4 canale si gata, dar ma intereseaza pe digital(nu pe optic ca acolo e mai complicat)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări