albasete Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Bobina de 150uH cum a-ti construito ? (Este vorba de schema cu sursa cu LM2576T-ADJG). Am inteles ca se pot recupera din surse de PC-uri si rebobina. Ma puteti ajuta in problema asta ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Torurile din sursele de PC nu sunt de ferita, ci din pulbere de fier+liant, dar totusi merg la schema cu LM2576T-ADJ, practic bobinezi 40 spire cu fi de 0,4 CuEm pe acel tor. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Multumesc celor care m-au ajutat ! Bobina de 150 uH am realizato prin bobinarea pe un tor de pulbere de fier+liant (recuperat dintr-un UPC) a unui conductor de Cu cu diametrul de 1 mm, pana s-a acoperit in intregime torul, apoi fratello a masurato si a bobinat in continuare pana la valoarea de 150 uH (aprox. 20 spire; daca aveti un L-metru este super). Torul are diametrul exterior de 2cm si interior de 1,5 cm. Aseara am probat sursa si functioneaza super, nu am testato si in sarcina. Tensiunea obtinuta: intre 1,35V si 21,45V/2,2Acc. Transformatorul debiteaza 16V/2,2Aca. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Buna dimineata tuturor ! Aseara am testat sursa si in sarcina si merge super ! Urmeaza sa-i pun voltampermetrul digital si sa o bag in carcasa. Inca o data multumiri tuturor celor care mi-au oferit ajutor! Link spre comentariu
GriRo Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 pai pune si tu niste poze, ceva acolo... Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 O sa pun si poze, dar trebuie sa invat sa le pun. Link spre comentariu
GriRo Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 O sa pun si poze, dar trebuie sa invat sa le pun.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
GriRo Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 [attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
ratza Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Am dat cu mopu' pe aici, să nu mai scuipaţi seminţe, bine? Link spre comentariu
albasete Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Dupa atata timp, si cateva poze (in partea stanga sunt bornele pentru tensiunea variabila, iar in dreapta pentru tensiunea fixa de 12V/4A):[attachment=0]New WinRAR archive.rar[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum