GriRo Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Multumesc. Au si LM-ul cautat de mine? ... Multumesc.incearca sa faci totusi o "excursie" in Bucuresti pe str. Maica Domnului, este imposibil sa nu gasesti ce vrei tu mai sus, la cate magazine sunt. daca vrei o sa-ti trimit mai tarziu si niste site-uri de la magazinele de p'acolo.Circuit regulator de tensiune 3A 1.23 - 37V, TO220-5 Cod: LM2576T-ADJG Cantitate stoc: 6 Pret cu TVA: 9 RON Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Multumesc pentru ce mi-ai trimis, dar nu am gasit LM-ul. O sa-l mai caut prin Ploiesti. Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Am sa construiesc un voltampermetru digital cu ATMEGA 8-16, cu afisarea ambelor valori (A V) pe acelasi display. Link spre comentariu
GriRo Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Am sa construiesc un voltampermetru digital cu ATMEGA 8-16, cu afisarea ambelor valori (A V) pe acelasi display.sunt si eu interesat de un astfel de proiect!te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii (schema, cablaj, etc...) Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Cum fac rost de documentatie, te anunt. Microcontrolerul trebuie sa mi-l programeze un amic, trebuie sa gasesc schema. Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Scuze de dubla postare. Am gasit schema grivitarosie. Intra pe "scheme de voltmetru cu microcontrolere atmega" si putin mai jos intri pe "voltmetru-ampermetru digital< Link spre comentariu
GriRo Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 nu poti sa pui un link? scuze pt. comoditate Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 daca i-mi spui cum, pun si link. nu am pus niciodata si de asta nu stiu. Link spre comentariu
GriRo Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 foloseste butoanele de mai sus (cand editezi raspunsul) Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Nu am reusit, zica ca nu accepta fisiere htm. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Link: http://electronics-lab.com/projects/test/007/index.html Schema a fost realizata de mine in dublu exemplar, functioneaza OK! Schema originala o gasiti pe http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm , unde veti gasii si varianta pentru Atmega8 DIP Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Salut ghimpe! Multumesc ca ai reusit tu sa pui link-ul, sa-l putem ajuta si pe grivitarosie. Schemele astea le-am gasit si eu, dar mai am unele nelamuriri. Poate pui varianta de PCB si ne dai oarece nelamuriri, sau un mesaj ceva pe privat . Multumesc mult ! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 PCB-urile le gasiti pe pagina. Daca va pot ajuta cu ceva nelamuriri o sa o fac cu placere, doar intrebati, DAR aici, pe forum, NU pe mesageria privata. Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Ce tip de LCD ai utilizat, mai ales ca ai facut 2 exemplare si de unde ai procurat LCD-urile ? Unde se conecteaza ventilatorul pentru racirea sursei de tensiune? Daca mai am nelamuriri, te anunt. Multumesc. Link spre comentariu
GriRo Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 VA MULTUMESC! pt. sprijin si promptitudine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum