Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de alimentare reglabila

gaby1204

Postări Recomandate

Multumesc. Au si LM-ul cautat de mine? ... Multumesc.

incearca sa faci totusi o "excursie" in Bucuresti pe str. Maica Domnului, este imposibil sa nu gasesti ce vrei tu mai sus, la cate magazine sunt. daca vrei o sa-ti trimit mai tarziu si niste site-uri de la magazinele de p'acolo.
Circuit regulator de tensiune 3A 1.23 - 37V, TO220-5 Cod: LM2576T-ADJG Cantitate stoc: 6 Pret cu TVA: 9 RON
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• albasete

26

• GriRo

20

• bel

8

• cnegrea0

6

Top autori în acest subiect

Am sa construiesc un voltampermetru digital cu ATMEGA 8-16, cu afisarea ambelor valori (A V) pe acelasi display.

sunt si eu interesat de un astfel de proiect!te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii (schema, cablaj, etc...)
Link spre comentariu

Salut ghimpe! Multumesc ca ai reusit tu sa pui link-ul, sa-l putem ajuta si pe grivitarosie. Schemele astea le-am gasit si eu, dar mai am unele nelamuriri. Poate pui varianta de PCB si ne dai oarece nelamuriri, sau un mesaj ceva pe privat . Multumesc mult !

Link spre comentariu

Ce tip de LCD ai utilizat, mai ales ca ai facut 2 exemplare si de unde ai procurat LCD-urile ? Unde se conecteaza ventilatorul pentru racirea sursei de tensiune? Daca mai am nelamuriri, te anunt. Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări