Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum calculez o incinta acustica pentru un dif de 12'

Vizitator mazy767

Postări Recomandate

Nu am lipit nici o mocheta pe el;asa arata de cand l-am terminat.Cum il tin langa mine, pt ascultare proprie, nu il mut prin camera, cred ca nu e necesar sa il mochetez;oricum mie imi place asa cum e ( " contrastul " dintre argintiul de la holtzsuruburi si pal negru imi place )Poate pe viitor o sa il mochetez, dar deocamdata merge si asa.In legatura cu mochetatul am citit pe forum undeva mai demult:<>poate te ajuta cu ceva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

14

• notchman

9

• Mircea Bartic

4

• adi_0106

2

Top autori în acest subiect

Vizitator coral

snake ma scuzi frate,am vazut poza cu sub mochetat la DJ_tymy si am zis ca e al tau :oops: .. dar poate imi zice si mie DJ_tymy cum a lipit mocheta pe sub (am si eu un sub, pal melaminat si de asta intreb ) ms :)

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

vatelian are grosime cam de 2 cmmocheta am lipit o cu prenadez direct e lemn , nu am folosit pal melaminat subul este din plywood , nu stiu cum se comporta prenadezul pe suprafata lucioasa dar inclin sa cred ca nu va tine

Link spre comentariu

Eu ti-am dat o solutie practica;poti sa incerci si cu shmirghel;AI putea incerca sa il lipesti asa folosind Moment Wood Super 3;eu asa am lipit buretele inauntru si pot sa zic ca daca ridicam placa de burete tinea fara probleme;

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

1. Prenadezul tine pe melamina. Trebuie doar lipit cum trebuie. (se ung ambele fete, se lasa sa se usuce inainte de presare). Se poate face o proba, se lipeste o bucata mica de mocheta pe o bucata mica de PAL, mare chestie..... Daca inveliti boxa in mocheta, nu mai are rost sa dati bani pe pal melaminat cand o construiti. Palul simplu e mult mai ieftin.2. Unde nu tine prenadezul, tine siliconul. (mai intai se degreseaza, dar oricum tine).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări