Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum calculez o incinta acustica pentru un dif de 12'

Vizitator mazy767

Postări Recomandate

"el vrea ceva ceva care sa aiba group delay mare sa dea impresia de huruit. "Da dar o sa aiba atunci huruit si nu muzica.....mai ales ca la acustica caselor noastre, daca are un group delay mare , sar putea sa se auda bassul mult mai bine afara, la vecin , etc, decat la tine.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

14

• notchman

9

• Mircea Bartic

4

• adi_0106

2

Top autori în acest subiect

Imi pare rau sa aud ca nu mai este HP-15W pe stoc :cry: Mai aduceti tot cu parametrii acestia?Azi eu tocmai am terminat un bp4 cu hp-15w si suna beton, coboare destul de bine si de jos :d Il recomand tuturor

Link spre comentariu
Vizitator mazy767

Snake......ai terminat p bune un bp4 cu hp-15w??? crezi ca cer prea mult daca te rog frumos sa imi dai si mie niste poze sa imi fac o idee??? daca nu te superi si nu ti mult la secretul hobiului :lol: ....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator dreadboy

frumos mha Snake.. f frumos sub`ul tau... sa-l asculti sanatos 8)stiu ca eu am transpirat la boxutele mele ying chun.. la care am bagat 100 de holzsuruburi... d`apoi tu cu 300... FELICITARI :wink:

Link spre comentariu

@DJ_tymy ce burete ai fol?Eu am folosit burete normal, de 2 cm, pus intr-un sg strat...Cred ca trebuia sa-l pun dublu in anumite locuri. :cry: As fi vrut sa pun dinala de la Vasile, sub forma de cofraj de oua, dar atuncea n-am avut destul malai...Oricum, pt primul meu proiect eu sunt multumit.Poate pe viitor o sa refac proiectul cu incinta din plywood si un pic mai mare ( bineinteles cu proiect ) ca doar am loc de el.

Link spre comentariu
Vizitator coral

Snake... vreau sa te intreb ceva ... cum ai lipit mocheta pe sub ca am vazut ca ai avut pal melaminat .. sa lipit prenadezul ? sau cum ai facut ? scuze pt off topic :oops:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări