Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum calculez o incinta acustica pentru un dif de 12'

Vizitator mazy767

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

14

• notchman

9

• Mircea Bartic

4

• adi_0106

2

Top autori în acest subiect

Vizitator mazy767

aaa pai atunci nu-s probleme ...dar ce parere ai de dif atto am mai vazut k s-a mai vb p forum de ele,,crezi k unu de 12'' ar fi bun pt ce vreau eu?.............

Link spre comentariu
Vizitator mazy767

mmm...dap am gasit cva dar sa imi zicetzi voi daca e bunicel,nu am prea multe date despre el dar...:firma "well" va zice cva?...e un dif well model "cs30w,in 4ohmi,de 400w,diametrul nominal(al membranei)de 25cm,si puterea lui de redare a fregventelor este intre 30-150HZ....stitzi cva despre el?

Link spre comentariu
Vizitator mazy767

mmm belea rau difu!!!!.da si celelalta...ma rog pai cat sa dau p el este exact km la pretz q asta kre m-i l-ai aratat da numai k mai are si niste chestii de fason p el.are suspensia altfel si marog nu asta era ideea...pai la firma asta kre mi-ai dat-o u nu are o adresa de faqt comanda cva.....?

Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

http://www.nextech.go.ro/Cum%20cumpar.htm -> uite aici :wink: si vb cu nexus de aici de pe forum; ca e site-u lui; itzi face el proiectu la incinta;

eram sigur ca daca-i mentionez numele apare si el in discutie; :P asa si era ideea; nexus... ai vreun program care monitorizeaza forumu si-ti zice unde ti-a fost mentionat numele? :P

Link spre comentariu
Vizitator mazy767

mmm DAP! exact de camera am deja un amplificator de 80w reali(banuiesc k e de 80w pt k are un tda 7294 montat in punte) q filtri de fregvente joase specializat.....vreau un subwoofer,si m-am gandit k un dif de 12" e perfect......?

Link spre comentariu

din pacate difuzoarele pe care le avem noi care sa se preteze la aplicatia ta, sunt prea mari (15" si 18")

difuzorul ales de tine este un midbass si nu il recomand ca subwoofer. El face treba foarte buna in incinte fullrange.

ai intrat pe http://www.visaton.ro ?, poate gasesti acolo ceva.

Link spre comentariu

Ai putea sa incerciu un HP-15W, e de 15 si intr-un bp4 "scoate" de minunePS:Nici cutia nu iese prea mare, are Nexus proiectul sau daca vrei iti trimit eu un proiect mai mic putin

Link spre comentariu

the one, vezi ca nu simulezi cu parametrii care trebuie, HP15W coboara pana la 45 de Hz in incinta de aprox 100 litriseria de HP15W care a fost importata anul acesta a avut parametrii la comanda 8)parerea mea este ca omul nu va fi multumit de raspunsul in frecvente f joase.el vrea ceva ceva care sa aiba group delay mare sa dea impresia de huruit. :wink: cu E12-100S va avea bass plat, violent si precis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări