Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalente Trafo linii

Postări Recomandate

Salut , imi poate spune si mie cineva va rog un echivalent FBT sau HR pentru un trafo linii cu seria BSC25-0274L(H) este de la un Schneider pe sasiu M35, s-ar putea inlocui cu altul de pe alt tip de sasiu ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvasile

3

• cipi

2

• misuraelectronic

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

@ domnul zvasile...!este gresita total pe site-ul hr aceasta informatie...! nu are nici o legatura cu realitatea... :da daca va veti uita la hr8358 , veti vedea ca primarul este pe 3/8/10 , iar abl-ul este pe 6...! la trafo bsc , primarul este in realitate pe 1/4/10 , iar abl-ul este pe 7...!deci , nici cea mai mica legatura intre cele doua... :ciuda:

Link spre comentariu

nici hr , nici eldor , nici termal , nici fbt...nimeni nu a construit inca vreun echivalent pentru acest trafo de linii...! faza neplacuta este ca smecherii de la hr au postat aceasta informatie gresita demult---de cel putin 2 ani --- , insa nu se deranjeaza sa o corecteze de pe site...cu o erata , cu ceva acolo... :da

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Va salut postez aici pentru ca stiti despre ce model de tv este vorba am facut aceea modificare gresita descrisa mai sus la modelul de sasiu M 35 si a ars rezistenta de la ABL( pinul de la traf). Va rog spunet mi daca, stiti ce valoare are acea rezistenta ca s a scrumuit de nu te poti orienta .Multumiri anticipate.

Link spre comentariu

am facut aceea modificare gresita descrisa mai sus la modelul de sasiu M 35 si a ars rezistenta de la ABL( pinul de la traf). Va rog spunet mi daca, stiti ce valoare are acea rezistenta ca s a scrumuit de nu te poti orienta .Multumiri anticipate.Care modificare de mai sus?Eu nu vad niciuna descrisa.Ce traf ai folosit?Degeaba schimbi rezistenta ca iar se arde.Ceva nu e bine acolo.

Link spre comentariu

Cred ca nu la o modificare propriuzisa se referea ci la inlocuirea tr. BSC25-0274L(H) cu HR 8358.Asa ca poate inlocui rezistenta arsa cu una de 1K si tr. ... corespunzator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări