Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutoor TA 1232N....

Postări Recomandate

Salutare tuturor mesterilor :!: :!: :!: Va deranjez intro problema minora pentru voi :P dar majora pentru mine,am tot cautat pe cele mai tari datasheet-uri de pe net CI:TA1232N n-am gasit nimic.Este un CI-54pini,dintr-un VIDEO ORION VH-1300.VA multumesc anticipat :!: :!: :!:

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fany22

3

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

Salutare mesteri!Dupa o pauza am revenit iar,oare cat este internetul asta de mare nu gasim nimic despre acest intergrat nemernic :snakeman: am cautat peste tot nimic macar un datasheet cat de mic :prayer: In fine mentionez ca acest IC-ceva-video este dintrun recorder-Orion VH1300(posibil-Aiwa)Astept!!!!!!!!!!!!!!!! :prayer: noi idei!! :drinkers:

Link spre comentariu

Multumesc TARA pentru colaborare,dupa cca.1an si jumatate a dat Dumnezeu(dintr-o prostie-cautam alt ceva!) si am gasit pe la rusi(tot pretenii nostrii-rusii! :smt003 :prayer: )-http://www.radiofan.ru-o schema de AIWA-VX-G142 care ma poate ajuta.... :smt006 :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări