Fany22 Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Salutare tuturor mesterilor :!: :!: :!: Va deranjez intro problema minora pentru voi :P dar majora pentru mine,am tot cautat pe cele mai tari datasheet-uri de pe net CI:TA1232N n-am gasit nimic.Este un CI-54pini,dintr-un VIDEO ORION VH-1300.VA multumesc anticipat :!: :!: :!: Link spre comentariu
Fany22 Postat Mai 14, 2006 Autor Partajează Postat Mai 14, 2006 Salutare mesteri!Dupa o pauza am revenit iar,oare cat este internetul asta de mare nu gasim nimic despre acest intergrat nemernic :snakeman: am cautat peste tot nimic macar un datasheet cat de mic :prayer: In fine mentionez ca acest IC-ceva-video este dintrun recorder-Orion VH1300(posibil-Aiwa)Astept!!!!!!!!!!!!!!!! :prayer: noi idei!! :drinkers: Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 mai da-ne timp de gandire un an te rugam :smt003 nu am gasit pe nicaieri ... Link spre comentariu
Fany22 Postat Mai 19, 2006 Autor Partajează Postat Mai 19, 2006 Multumesc TARA pentru colaborare,dupa cca.1an si jumatate a dat Dumnezeu(dintr-o prostie-cautam alt ceva!) si am gasit pe la rusi(tot pretenii nostrii-rusii! :smt003 :prayer: )-http://www.radiofan.ru-o schema de AIWA-VX-G142 care ma poate ajuta.... :smt006 :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum