Vizitator monelut_75 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 salutare....fratilor sant incepator..cine poate sa-mi dea o sugestie...de ce se incalzeste C 5388 la un televizor DELTON..???L-am schimbat si s-a ars dupa 10 minute.. Link spre comentariu
Vizitator monelut_75 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Sa fie cumva trafu de linii..? Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 schimba condul din baza Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 verifica tens alimentare pe colect BU si cum sa mai spus cond din baza pune un BU de calitate nu facaturi .................................. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 salutare....fratilor sant incepator..cine poate sa-mi dea o sugestie...de ce se incalzeste C 5388 la un televizor DELTON..???L-am schimbat si s-a ars dupa 10 minute..unde gasesc un programator de masina spalat whirlpool awm 325//Pentru masina de spalat posteaza aici:viewforum.php?f=51 Link spre comentariu
Vizitator monelut_75 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 am tensiune colector 115v...condensatorul din baza l-am schimbat de la 10mf la 47mf...simtome nu are .,i-am marit radiatorul bu dar tot se incalzeste...ce echivalent are c 5388..??? Link spre comentariu
Vizitator monelut_75 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 am tensiune colector 115v...condensatorul din baza l-am schimbat de la 10mf la 47mf...simtome nu are .,i-am marit radiatorul bu dar tot se incalzeste...ce echivalent are c 5388..???a...scz....are o mica problema..imaginea pe vertical este putin marita si nu are reglaj de baleaj..sa fie cumva bobina de deflexie???? Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 TU ESTI BOGDAN?????????/Am o senzatie de dejavu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum