Vizitator MihaiR Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Sal!tocmai am primit o placa de baza de la un prieten,fara memorii.Am incercat sa-i pun niste ddr..insa nu citea nici unul din cele 3 sloturi.Pe fundal se auzea acel bip indelungat..dupa 2-3 procese repetate am observat ca nu se mai aude buzzerul.am incercat sa scurtcircuitez firele dar nu se opreste sursa.O fi din cauza faptului ca nu mai trece curent prin acele 2 fire,sau cu alte cuvinte e defecta placa de baza?sa stiu daca o arunc... Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Sal!tocmai am primit o placa de baza de la un prieten,fara memorii.Am incercat sa-i pun niste ddr..insa nu citea nici unul din cele 3 sloturi.Pe fundal se auzea acel bip indelungat..dupa 2-3 procese repetate am observat ca nu se mai aude buzzerul.am incercat sa scurtcircuitez firele dar nu se opreste sursa.O fi din cauza faptului ca nu mai trece curent prin acele 2 fire,sau cu alte cuvinte e defecta placa de baza?sa stiu daca o arunc...Defecta placa de baza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum