Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare PIC

Vizitator zneic

Postări Recomandate

Vizitator zneic

Am facut un program, l-am compilat, l-am hexat. Am comandat un programator de pe internet, insa nu stiu cu ce program pot programa microcontrolerul. Va rog sa imi spuneti cum faceti voi. Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• puiu

2

• Liviu M

1

• adicontakt

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

1. Deoarece nu de dai mai multe date, nu ne putem pronunta. Prima intrebare: Cati pini are uP tau deoarece PIC16F884 eu stiu ca are 40 de pini pe cand celalt PIC are parca 28 de pini?

Link spre comentariu
Vizitator vivi2010

pic ul 16f84A are 18 pini iar pic ul care il vede adica 16f884 da este cum spui u , de fapt sa fie probleme de la programator? este facut programatorul pickit2 clona

Link spre comentariu

1. Nu e politicos sa tipi (scrisul cu majuscule se considera tipat).2. Nu e politicos s-o faci pe toate topicurile. Un singur topic (eventual unul nou, numai al tau) e suficient.3. Nu stiu cum functioneaza pickit2, da' pentru ICD2 trebuie sa aleg eu controllerul pe care vreau sa-l programez (ma rog, daca deschid un proiect in mplab, foloseste controllerul pentru care am compilat codul). Poate-i la fel si la tine?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări