susanu_pisu Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Salutare si Sarbatori Fericite!Hristos a inviat!Am si eu o problma la un casetofon auto SONY,care ia doar trackurile,iar la MP3 imi scrie pe afisaj "eroor"...Ce as putea sa-i mai fac?In afara de Multumesc! Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Am reusit sa-l fac sa ia si MP3(am curatat un pic lentila de praf),dar afisajul indica cronometrul acela, dar nu se aude nimic in boxe...Pe trackuri se aude...Va rog niste sugestii.Multumesc Link spre comentariu
stereomaster Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Asa fac toate aparatele care nu sunt facute sa redea MP3. Arata o singura piesa, contorul merge si nu se aude nimic. Ce model este? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 CDX-R3300faza e ca pe el scrie ca citeste MP3,face exact cum ai zis tu,si pare ca e original nu facatura.multumesc Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Poate fi veche problema ca la DVD -uri sa fie motorul?sa incerc sa-l ung cu ceva? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Nu s-a mai intalnit nimeni cu acest defect?multumesc Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Acum ia doar trackurile originale...cele facute nu vrea sa le mai ia...Cred ca are inceput de sfarsit!Pot sa mai fac ceva sau il arunc si peasta!? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 daca tot il arunci vezi daca gasesti un semireglabil (sau mai mult) pe langa laser si mareste curentul prin dioda. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Multumesc Domnule Stefan Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Am modificat semireglabilul si in stanga si indreapta...si nimic...face la fel!Ia trackurile ,iar mp3 le ia ca si cum nu le-ar decoda...La gunoi si cu asta! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 atunci posibil sa fie din soft deci il lasi ca cd-player Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Citind de pe forum am mai auzit despre treaba cu softul,si inteleg ca nu se mai poate face...Va multumesc Domnule Stefan_ro! Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Din ce am vazut la service,se schimba minunatia de procesor de pe placa.Nu prea exista pe la noi cu ce sa-l resofezi..Costa cam 70 ron+manopera. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Cand o auzi clientul ca il costa 70 ron(mai pune 30 si ia unul de la bazar),isi baga degetele in gat!As avea cu ce sa schimb procesorul dar unde gasesc asa ceva si mai ieftin...Asa ca se va multumi si cu trackuri! Multumes pentru informații! Link spre comentariu
stereomaster Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Din ce am vazut la service,se schimba minunatia de procesor de pe placa.Nu prea exista pe la noi cu ce sa-l resofezi..Costa cam 70 ron+manopera.Mai degraba vreun condensator SMD de 1 nano sau 10 nano, cu astia am avut multe probleme...dar e munca sisifica sa- gasesti, iti trebuie multa rabdare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum