Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echipamente Proskit

Vizitator zoliky

Postări Recomandate

Vizitator zoliky

Buna ziua,Ma puteti ajuta cu anumite link-uri in ceea ce privesc echipamentele Proskit? In mod special ma intereseaza aceste echipamente pentru ca sunt de calitate dar primesc si anumite sugestii sau pareri despre aceste produse care am inteles ca sunt de calitate si destul de scumpe. Ma puteti informa pt. achizitionarea acestora? Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cu link nu te pot ajuta, e un magazin in cluj cam scump dar au multe scule proskit.mi-au trecut "prin mana" 5 genti si mape de scule si tot standul de prezentare de la pro's kit, sunt bune dar si pretul este pe masura (mai ales la magazinul ala). ex: o surubelnita dreapta 3.2x75 a costa cam 6 lei :speriat pai 7 lei am dat pe un spitz bossini si e comparativ ca un pro's kit la 15 lei.

Link spre comentariu
Vizitator zoliky

Ok, mersi! am gasit magazinul respectiv. Intr-adevar sunt scumpe produsele lor.Imi puteti recomanda alte magazine care comercializeaza echipamente Proskit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări