Vizitator zoliky Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Buna ziua,Ma puteti ajuta cu anumite link-uri in ceea ce privesc echipamentele Proskit? In mod special ma intereseaza aceste echipamente pentru ca sunt de calitate dar primesc si anumite sugestii sau pareri despre aceste produse care am inteles ca sunt de calitate si destul de scumpe. Ma puteti informa pt. achizitionarea acestora? Va multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 cu link nu te pot ajuta, e un magazin in cluj cam scump dar au multe scule proskit.mi-au trecut "prin mana" 5 genti si mape de scule si tot standul de prezentare de la pro's kit, sunt bune dar si pretul este pe masura (mai ales la magazinul ala). ex: o surubelnita dreapta 3.2x75 a costa cam 6 lei pai 7 lei am dat pe un spitz bossini si e comparativ ca un pro's kit la 15 lei. Link spre comentariu
Vizitator zoliky Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Ok, mersi! am gasit magazinul respectiv. Intr-adevar sunt scumpe produsele lor.Imi puteti recomanda alte magazine care comercializeaza echipamente Proskit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum