Vizitator LiviuS Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 Am niste boxe romanesti vechi si am desfacut wooferul sa va d despre ce este vorba. La vremea lor au fost excelente. Dif. este polonez, TONSIL. Aduce cineva in Romania asa ceva? Iata si adresa http://www.tonsil.com.pl/english/home.htm[/url] Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 Aducea o firma de prin Tirgu Mures dar nu mai stiu daca inca mai aduce. Difuzoarele erau bune si la un pret acceptabil Ca fapt divers,m magnetii erau fabricati in romania la Urziceni Link spre comentariu
Vizitator LIVIUGLL Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 incearca si la dioda...ei aduceau...dar nu am mai fost pe acolo de ff mult timp...si eu mi-am luat tot de acolo ceva tonsil...si sunt ok.. Link spre comentariu
Vizitator imi_tgm Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 Eu am adus din Ungaria suspensii ptr.toata gama de difuri Tonsil asa ca pot sa le repar,adica schimb suspensia superioara rebobinez diful cu sirma CuEm de 220grade celsius si pe folie de Alu ventilat,pretul depinde de cantitate.([email protected]) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 Nu crezi ca ar fi bine sa-ti actualizezi si locatia ca sa stie oamenii unde sa te afle ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum