Vizitator khryssis Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 am o problema cu calculatorul meu si m-am gandit sa intreb aici...deci...de fiecare data cand intru in orice joc...joc vreo 2-3 minute...apoi mi se inteapa calculatorul...imi apare o imagine cu linii colorate(un fel de curcubeu)...si nu mai pot juca nimic...eu cred ca e de la placutele de rami...dar nu-s sigur...ma poate ajuta careva? sa-mi spuna ce sa fac?Multumesc anticipat Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 am o problema cu calculatorul meu si m-am gandit sa intreb aici...deci...de fiecare data cand intru in orice joc...joc vreo 2-3 minute...apoi mi se inteapa calculatorul...imi apare o imagine cu linii colorate(un fel de curcubeu)...si nu mai pot juca nimic...eu cred ca e de la placutele de rami...dar nu-s sigur...ma poate ajuta careva? sa-mi spuna ce sa fac?Multumesc anticipathmm, cretca problema vine de la placa video, am avut si eu odata o problema cu placa video si tot asa, dupa vreo cateva minute dupa ce il aprindeam incepea sa se vada rau,face asa numai cand intri in joc sau tot timpul? Link spre comentariu
Vizitator khryssis Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 numai cand intru in joc...calculatorul il pot tine deschis non stop si nu pateste nimic...dar cum intru in joc se inteapa Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 numai cand intru in joc...calculatorul il pot tine deschis non stop si nu pateste nimic...dar cum intru in joc se inteapanumai in jocul ala sau si in altele? Link spre comentariu
Vizitator khryssis Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 orice joc...cred ca am incercat vreo 20 de jocuri:)) Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 orice joc...cred ca am incercat vreo 20 de jocuri:))atunci fii sigur ca e de la placa video, nu cred ca e de la placultele ram, daca era de la ram eventual imi mergea greu. Link spre comentariu
Vizitator khryssis Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 o sa-ti zic de ce cred eu ca e de la rami:deci eu am 3 placute de 256 rami...si am scos cate una pe rand...apoi cate 2...si cand am lasat numai o placuta de rami am putut sa ma joc mai mult...vreo 10 minute...iar cand am pus celelalte placute se intepa iar dupa 1-2 minute...nu stiu daca ma intelegi:)) Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 o sa-ti zic de ce cred eu ca e de la rami:deci eu am 3 placute de 256 rami...si am scos cate una pe rand...apoi cate 2...si cand am lasat numai o placuta de rami am putut sa ma joc mai mult...vreo 10 minute...iar cand am pus celelalte placute se intepa iar dupa 1-2 minute...nu stiu daca ma intelegi:))am inteles ce vrei sa spui, cu o placuta duce mai mult, atunci nu ai incotro decat sa iti cumperi 2 placuti de 512MB, sau una de un GB, sau chiar 2 daca vrei sa-ti mearga bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum