Vizitator tebana Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Salut, am si eu nevoie de putin ajutor, am o schema de vu metru cu 10 leduri si as vrea la intrare semnal audio sa pun un microfon. Ma scuzati daca mai este pe forum un subiect asemanator, am cautat dar nu am gasit. Daca aveti o schema ceva cu amplificator microfon nu ezitati sa ma ajutati si pe mine va rog frumos uitati schema si cablajul uitati si link youtube Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Merge mai bine la accesorii audioOricum,daca cauti gasesti un topic ca al tau acolo! In care se da si schema pt amplificatorul de microfon... Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 cauta la vu-metre, pe aici gasesti si preamplificat pentru microfon.spune ce microfon. Link spre comentariu
Vizitator tebana Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 cauta la vu-metre, pe aici gasesti si preamplificat pentru microfon.spune ce microfon.Nu am gasit mare lucru, eu as vrea sa fac ceva asemanator ca aici , am gasit schema dar nu ma descurc sa realizez cablajul. Schema arata cam asa (ultimele 10 secunde) Acum daca ai vazut pe undeva o schema si cablaj pentru un vu-metru cu microfon (din acela mic , capsula, microfon electret cred ca se numeste, sper sa nu spun vreo prostie) sa-mi zici si mie te rog frumos. Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 am eu o schema care face ce vrei tu dar este pa hartie ,deci trebuie sa ii dau scan.daca vrei baga andreimacoveiciuc in yahoo si vorbim! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum