val Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 (editat) @mirceacra: in arhiva gasiti schemele pentru voltmetru si ampermetru cu ICL7107 + cablajele in format .lay. Din pacate am uitat de pe ce site rusesc le-am descarcat; am realizat voltmetrul urmeaza ampermetrul pentru sursa cu LM723 si 2N3055. PCB-ul pentru afisaj nu l-am realizat deoarece nu se potrivea cu ce aveam eu, de pe placa voltmetrului am tras fire; in mod similar voi proceda si pentru ampermetru. 7107.rar Editat Noiembrie 17, 2015 de val Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Pune cineva un cabaj in format pdf sau layout al voltmetrului cu 7107? Multumesc ! Postez si eu varianta mea de cablaj: http://fastupload.ro/9f6f5db99fc7e072250511ce98bcf4dd.html Link spre comentariu
mirceacra Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 (editat) Multumesc tuturor , pana la urma am facut o varianta postata de userul #briobit la statia de lipire, care e foarte asemenatoare cu a lui #geomar Voltmetrul functioneaza foarte bine dar am o nelamurire...pe scala de 2v este o rezistenta de 100ohmi pe intrare.....nu e cam mica ca si valoare?? Nu influenteaza rezistenta de intare care la voltmetre trebuie sa fie foarte mare? Editat Noiembrie 17, 2015 de mirceacra Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) @mirceacra: in arhiva gasiti schemele pentru voltmetru si ampermetru cu ICL7107 + cablajele in format .lay. Din pacate am uitat de pe ce site rusesc le-am descarcat;........ RadioKot http://radiokot.ru/lab/analog/41/ aici gasiti tot ce va intereseaza. Editat Noiembrie 18, 2015 de Eugen Chirila 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum