godanlex Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Problema apare dupa instalare..windowsul este bun, merge f bine.. este un windows xp sp3 2008 problema este ca nu stiu de ce cand derulez o pagina sau cand mut o icoana/folder sau orice altcv mi se misca sacadat.. oare de la ce sa fie ..AJUTOR!!! :cry: Link spre comentariu
massacre122 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 incearca alt wind daca nu merge sa nu fie de la driveru de la placa video Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Exact... Drivere la placa video ai instalat? Link spre comentariu
godanlex Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 :cry: da le-am instalat.. asa am crezut si eo ca asta e problema.. dar se pare ca nu e ea..nush ce sa fie.. :cry: Link spre comentariu
godanlex Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 cum sa vad daca am probleme cu ea..? ca la device manager imi spune "device is working properly" Link spre comentariu
godanlex Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 am scanat windowsul si am gasit doi troieni.. i-am sters dar nik.. Link spre comentariu
massacre122 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 pune placa ta video la alt pc si vezi daca merge si la tine pune alta si la fel vezi cum merge Link spre comentariu
godanlex Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 oo.. in sfarsit am rezolvat-o.. softul instalat pt placa video nu era bun sau complet .. am rezolvat-o intrun mod f simplu pana la urma.. am dat doar un upgrade la problema.. am vazut ce avea uitandu-ma la device manager unde in dreptul placii video era semnul intrebarii, i-am dat upgrade si voila!! Link spre comentariu
godanlex Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 softul de upgrade si l-a luat de pe internet.. multumesc tuturor celor care au venit cu un sfat si care au sarit in ajutor.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum