mkreszan Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 Am un Grundig veteran M70-100IDTV cu sasiu CUC1860. Pana acum l-am considerat un TV impecabil, dar a aparut o problema la E-W destul de pronuntata. Am verificat zennerul, filtrajul, ba am schimbat si integratul si nimic. Are cineva idee despre problema asta? :?: Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 pai care este problema asta pronuntata ? Link spre comentariu
mkreszan Postat August 1, 2005 Autor Partajează Postat August 1, 2005 nu se mai vede nici macar sigla postului de televiziune. Toate colturile ies afara din ecran, iar la mijloc este bine, adica ) ( Link spre comentariu
Tavi Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 verifica diodele din modulator , alimentarile , sa nu ai scurt undeva pe semnal , si verifica in service ( cod 8500 ) daca are efect est-vestul hai ca-i simplu , daca era imaginea mica era intrerupere, daca e mare e scurt Link spre comentariu
mkreszan Postat August 2, 2005 Autor Partajează Postat August 2, 2005 am efect E-W din meniu, te rog sa-mi spui care sunt diodele alea din modulator. Si inca o remarca, cand apare luminozitate mai mare imaginea se mareste si mai mult. (Sunt plecat o saptamana, reluam discutia cand revin, Multumesc) Link spre comentariu
Tavi Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 chestia aia cu luminozitatea e de la triplorce sunt diodele din modulator e/w ? hmm , cele din colectorul tranzistorului de linii , le gasesti tu , e prima data cand auzi de asa ceva ? Link spre comentariu
mkreszan Postat August 8, 2005 Autor Partajează Postat August 8, 2005 diodele sunt OK, la fel si tensiunile Link spre comentariu
Tavi Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 pai sapa prin el, schimba condensatori, verifica pas cu pas, nu poate nimeni sa ti-l repare pe forum , hai ca-i simplu Link spre comentariu
mkreszan Postat August 8, 2005 Autor Partajează Postat August 8, 2005 de la triplor nu pot sa am efectul asta? Tot ce tine de baleajul pe orizontala pare sa fie bun Link spre comentariu
mkreszan Postat August 8, 2005 Autor Partajează Postat August 8, 2005 inca o problema ce a aparut: apar 1-2 benzi de aproximativ 10 cm orizontale unde imaginea este zimtata, efectul se accentueaza daca maresc luminozitatea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum