former_Alfred Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Nu trebuie să crezi tot ce spun ei.Dacă faci plângere penală, va trebui într-adevăr să te duci o dată la Parchet, ca să fii audiat şi tu. Dar nu văd ce amestec are bunica în chestia asta. Atât timp cât conduceai o maşină, presupun că eşti major şi vaccinat, ce treabă are bunica? Plângerea penală o poţi trimite şi prin poştă, pe adresa Parchetului de pe lângă Judecătoria X (unde x e oraşul). Or să-ţi trimită ei citaţie ulterior, ca să te audieze.De denunţ calomnios nu cred că o să te acuze cineva, astea sunt poveşti spuse special pentru tine. Dar la modul serios, din relatările tale, eu nu cred că respectivul poliţist a comis într-adevăr vreo infracţiune, deci nu văd de ce-ai face plângere penală.P.S. Cel cu "două steluţe" trebuie să fi fost inspector. Tot două stele au şi comisarii, dar ale lor sunt ceva mai mari. Inspectorii au o singură tresă pe mânecă, în timp ce comisarii au două. Dar sigur nu era comisar, comisarii se ocupă de lucruri mult mai serioase. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum