Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amenda claxonare , fara proces vb

yo9hnf

Postări Recomandate

Nu trebuie să crezi tot ce spun ei.Dacă faci plângere penală, va trebui într-adevăr să te duci o dată la Parchet, ca să fii audiat şi tu. Dar nu văd ce amestec are bunica în chestia asta. Atât timp cât conduceai o maşină, presupun că eşti major şi vaccinat, ce treabă are bunica? Plângerea penală o poţi trimite şi prin poştă, pe adresa Parchetului de pe lângă Judecătoria X (unde x e oraşul). Or să-ţi trimită ei citaţie ulterior, ca să te audieze.De denunţ calomnios nu cred că o să te acuze cineva, astea sunt poveşti spuse special pentru tine. Dar la modul serios, din relatările tale, eu nu cred că respectivul poliţist a comis într-adevăr vreo infracţiune, deci nu văd de ce-ai face plângere penală.P.S. Cel cu "două steluţe" trebuie să fi fost inspector. Tot două stele au şi comisarii, dar ale lor sunt ceva mai mari. Inspectorii au o singură tresă pe mânecă, în timp ce comisarii au două. Dar sigur nu era comisar, comisarii se ocupă de lucruri mult mai serioase.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

8

• former_Alfred

6

• srdjan

3

• ghimpe--

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări