Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amenda claxonare , fara proces vb

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !Am comis-o azi !Eram in fata hotelului Prahova din Ploiesti si lasasem masina in parcarea hotelului. In intersectia imediat alaturata, am vazut un politist taar, pana in 30 de ani sa fi avut.I-am zis...."Domne, de ce nu te iei de aia care au lasat masinile aiurea...", la care mi s-a raspuns " Ti-e cald cu dintii-n gura?!"M-am infuriat, am scos telefonul si am inceput sa-l flmez cum iti desfasoara activitatea si cand nu am mai avut loc pe memoria telefonului, am plecat.Era sa uit...cand m-a vazut ca-l filmez cutelefonul, mi-a cerut buletinul. ok. Mi-a trecut datele in agenda lui.Cand sa plec, pe sens unic, in parcare (pentru cunoscatori, spre Magazinul Junior), intr-o curba de 90 de grade , in panta, pe sens unic, imi iese un batran cu un Renault in cale si era cat pe aici sa ne busim....nu aveam loc unul pe langa altul.Am inceput sa claxonez insistent si sa tin dupa politsul din intersectie ca n-l vede pe cel care a intrat pe interzis; politistul vine intr-un tarziu si imi zice ca-mi da ameda petru claxonare. Se uita la numarul masinii, il noteaza si traverseaza strada. Eu vazand ca nu ma mai baga in seama am plecat.Am procedat bine ca am plecat ?Pot fi amendat fara proces verbal?Eu am permis de 4 ani,am condus ceva -ceva si nu am avut nicio data vreo amenda.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

8

• former_Alfred

6

• srdjan

3

• ghimpe--

2

Top autori în acest subiect

Nu ai semnt nimic...si nu are nici martori...Stai linistit ca e cam greu sa ti faca asa ceva...Vroia sai dai si lui ceva,ca sa si ia mielul de Paste mai mare... :nebun:

Link spre comentariu

vin amenzi acasa sau le descoperi cand mergi sa platesti impozitul. eu zic ca nu e cazul sa-ti faci griji ca se simte si el cu musca pe caciula si nu stii niciodata peste cine dai. Paste fericit!

Link spre comentariu
Vizitator viobio

abereaza nu te poate amenda ,nu ai semnat un proces verbalnu este ca la radar,la radar au dovada depasirii vitezeiel nu are cum sa dovedeasca ca tu ai claxonat

Link spre comentariu

Va multumesc pentru raspunsuri !Nu stiam ce sa fac....daca sa ma duc luni la Politie ca sa intreb de amenenda.Va multumesc si va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi !Radu

Link spre comentariu

abereaza nu te poate amenda ,nu ai semnat un proces verbalnu este ca la radar,la radar au dovada depasirii vitezeiel nu are cum sa dovedeasca ca tu ai claxonat

indiferent daca esti sau nu de fata are nevoie de 2 martori ad-hoc pentru a-ti face proces verbal fara acordul/cunostinta ta.nu aberez. doar ca ar fi deplasat sa-i faca amenda cand militianul ala nu are nimic de castigat iar dobitocul tot el a fost. amenzile sunt trimise (recomandate) acasa. daca se pierd din cauza serviciilor postale vor aparea oricum la Directia Fiscala cand mergi sa platesti impozitul.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

indiferent daca esti sau nu de fata are nevoie de 2 martori ad-hoc pentru a-ti face proces verbal fara acordul/cunostinta ta.nu aberez. doar ca ar fi deplasat sa-i faca amenda cand militianul ala nu are nimic de castigat iar dobitocul tot el a fost. amenzile sunt trimise (recomandate) acasa. daca se pierd din cauza serviciilor postale vor aparea oricum la Directia Fiscala cand mergi sa platesti impozitul.
pai asa poate vorbi cu doi vecini si gata amenda!o poate da si retroactiv daca vor bicepsii lui
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

A venit azi mandatul de la posta - amenda 240 de lei platibila in 24 sau 48 ore 1/2 .HELPP!!!!!!!! PS : A pus martor pe unu' de pe stradaVreau sa ma duc sa reclam politistul. Aveti idee de cum ar trebui sa "incheg" plangerea?Deja-mi tremura picioarele....le muma-n...LATER : pun filmuletele pe net? :da

Link spre comentariu

Nu stiu daca e bine sa pun filmuletul ne ten.M-am uitat pe amenda.ro...cam lacunatic site-ulDar eu , daca fac contestatie, ce obtin? Amenda trebuie oricum sa o platesc nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări