Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce amplificator e asta????

sergiu mihoc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

21

• remus68

11

• Dj_Dog

4

• 89-CEC

2

Top autori în acest subiect

http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=39655&st=0&sk=t&sd=a&start=60In postarea lui dj4you gasesti cam ce ai putea realiza si tu.

modulele le cumpar gata facute:http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=147&osCsid=75c46c34c7f36b1fd4645abf1d14f179mai am o intrebare, acolo screi ca modulele astea is pe 8 ohm, daca folosesc un radiator mai mare racit de 2-3 ventilatoare pot pune di dif de 4 ohm pe ele????????
Link spre comentariu

Poti pune 4 ohmi,dar sa micsorezi alimentarea pana la 2x25v.(transformator de 2x18 - 2x20 v)

da asa mia mai zis si mie cineva, doar ca daca micsorez alimentarea se micsoreaza si puterea
Link spre comentariu

io zic ca te complici degeaba cu tda in punte pt ce vrei tu nu o sa tina ai sa arunci bani degeaba mai bn mai stai pe bara strangi un ban da faci ceva bun decat sa dai putin tot putin o sa te tina.mai bn cumperi un amplificator gata facut cu 2 canale de 2x200w si mai faci o amplificare pt subwoofer cu o ipa400 si o bagi in cutie cu difuzoru si faci un woofer activ.mi se pare cel mai bine decat sa te chinui cu carcase facute s au de la alte amplificatoare mai ales ca esti incepator o sa iti manance bani si timpu pana ai sa le faci crede ma nu e deloc simplu stiu din propria experinta cate o data iti vine sa le dai foc daca nu ai pe cineva priceput sa te ajute e greu de finalizat.

Link spre comentariu

io zic ca te complici degeaba cu tda in punte pt ce vrei tu nu o sa tina ai sa arunci bani degeaba mai bn mai stai pe bara strangi un ban da faci ceva bun decat sa dai putin tot putin o sa te tina.mai bn cumperi un amplificator gata facut cu 2 canale de 2x200w si mai faci o amplificare pt subwoofer cu o ipa400 si o bagi in cutie cu difuzoru si faci un woofer activ.mi se pare cel mai bine decat sa te chinui cu carcase facute s au de la alte amplificatoare mai ales ca esti incepator o sa iti manance bani si timpu pana ai sa le faci crede ma nu e deloc simplu stiu din propria experinta cate o data iti vine sa le dai foc daca nu ai pe cineva priceput sa te ajute e greu de finalizat.

am inteles, oricum nu ma complic cu amplificare separata pentru subwoofer, sau daca nu mai am o varianta, sa cumpar 3 module fet200, fet400 e prea ”mare” pentru magnat xpress 15”
Link spre comentariu

cumpar 3 module fet200

Asa iesi mai ieftin si cu alimentarea! Traful va costa in jur de 400ron.
poate traful in gasesc second hand, mai am o nelamurire, la modulu de bass trebuie vriun filtru activ sau ce?si de cat trebuie sa fie transformatorul?
Link spre comentariu

Pentru inceput iti recomand sa lecturezi acest topic http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=48955 - ai mare nevoie! Descarca si citeste atasamentele postate de mine. Asa vei intelege multe aspecte legate de functionarea etajelor dintr-un amplificator si nu numai...

Filtrul se alimenteaza din redresorul finalului, prin mai multe moduri - cel mai simplu e cu rezistente de limitare + diode zenner + condensatoare, ca in exemplul de mai jos, de la nea Rod.

Pentru a intelege mai usor schema, ignoreaza puntea redresoare din stinga, legata la impamintare.

Link spre comentariu

Pentru inceput iti recomand sa lecturezi acest topic http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=48955 - ai mare nevoie. Descarca si citeste atasamentele postate de mine. Asa vei intelege multe aspecte legate de functionarea etajelor dintr-un amplificator si nu numai...Filtrul se alimenteaza din redresorul finalului, prin mai multe moduri - cel mai simplu e cu rezistente de limitare + diode zenner + condensatoare, ca in exemplul de mai jos, de la nea Rod.

ok mersi, eventual o sa va mai cer ajutoru cund o sa cumpar filtru si modulele!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări