sergiu mihoc Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 sal, am facut rost de un amplificator, doar ca nu stiu ce e de capul lui:, il cunoaste cineva? poxe: http://it.tinypic.com/view.php?pic=auxv15&s=5 http://it.tinypic.com/view.php?pic=v2wuf7&s=5 revin cu alte poze mai tarziu Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 pai scrie pe spate.....SANSUI A-M70.ce e asa greu? Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Dupa mufa de alimentare pare sa fie pentru reteaua din Anglia. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 pai scrie pe spate.....SANSUI A-M70.ce e asa greu? stiu marca si modelu, vroiam sa stiu daca e bun de ceva,, mai tarziu o sai fac niste poze cu interiorulas vrea sai fac niste modificati, mai exact sa cumpar 2 dinastea:http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=147&osCsid=d368945a9b5f0b8c06c587e2bd9f8230una dinasta:http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=148&osCsid=d368945a9b5f0b8c06c587e2bd9f8230si un transformator toroidal, oare incape in carcasa aia? Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 iata si pozele cu interiorul, are un singur final: http://it.tinypic.com/view.php?pic=n4tyz8&s=5 http://it.tinypic.com/view.php?pic=k0g60n&s=5 Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Normal! E un STK! Si e stereo! Scrie si pe el! Cauta datasheetul integratului si dupa ce-l citesti vei sti "cit duce" amplificatorul. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Normal! E un STK! Si e stereo! Scrie si pe el! Cauta datasheetul integratului si dupa ce-l citesti vei sti "cit duce" amplificatorul.duce 2x25watt, am cautat pe google, doar ca asta a meu nu merge, din acest motiv vreau sa scot tot din el si sa cumpar modulele alea de mai sus, ce transformator ar fi bun pentru modulele alea 3? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Normal! E un STK! Si e stereo! Scrie si pe el! Cauta datasheetul integratului si dupa ce-l citesti vei sti "cit duce" amplificatorul.duce 2x25watt, am cautat pe google, doar ca asta a meu nu merge, din acest motiv vreau sa scot tot din el si sa cumpar modulele alea de mai sus, ce transformator ar fi bun pentru modulele alea 3?ti-ar trebui un traf de vre 2 x 20V la vreo 7-800Vadar e pacat sa il strici, plus ca din poze amplificatorul este format plat si ti-ar trebui si un transformator toroidal format extra-plat care sunt f scumpe plus ca iti trebuie un radiator serios pt tda-urile aleadeci nu cred ca se preteaza carcasa amplificatorului pt ce vrei tu sa faci plus ca alegerea acelor tda-uri e... destul de neinspirata!!! Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 ti-ar trebui un traf de vre 2 x 20V la vreo 7-800Vadar e pacat sa il strici, plus ca din poze amplificatorul este format plat si ti-ar trebui si un transformator toroidal format extra-plat care sunt f scumpe plus ca iti trebuie un radiator serios pt tda-urile alea deci nu cred ca se preteaza carcasa amplificatorului pt ce vrei tu sa faci plus ca alegerea acelor tda-uri e... destul de neinspirata!!! dece spui ca e neinspirata?? stii vreo metoda mai buna? e cea mai ieftina metoda, in cazul asta am sa caut alta carcasa, miar trebui ceva asemanator; nu stiti unde pot gasi? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 dece spui ca e neinspirata?? stii vreo metoda mai buna?neinspirata pt ca ai ales niste kituri mediocre si o metoda mai buna ar fi sa il repari daca ai cnostintele necesare si sa il dai sau sa il dai asa cum e si cu ce iei pe el mai pui ceva bani si iti faci proiectul dorit Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 dece spui ca e neinspirata?? stii vreo metoda mai buna?neinspirata pt ca ai ales niste kituri mediocre si o metoda mai buna ar fi sa il repari daca ai cnostintele necesare si sa il dai sau sa il dai asa cum e si cu ce iei pe el mai pui ceva bani si iti faci proiectul doritmai degraba il dau asa nu ma complic, si ce kituri as putea folosi pentru un amplificator 2.1 (am sub bp6 cu lw1503 si sateliti cu ew1205++comp25). Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 dece spui ca e neinspirata??.........cum spunea si @dj dog,mai pe romaneste "a strica orzul pe gaste".Vi s-a explicat amanuntit de ce nu e chiar o alegere asa de buna inlocuirea stk-ului cu pocnitori TDA.In afara de inlocuirea finalului,mai aveti de adaptat si impendanta de iesire a preului original cu finalul,plus ca tot montajul se afla pe un singur pcb.Singura si optima solutie ar fi inlocuirea finalului original cu altul "original",plus montarea unei mufe "mai europeana" sau prin atasarea unui cablu de retea direct de la transformator(siguranta-intrerupator),iar daca e vorba de schimbarea carcasei e deja vorba despre un alt amplificator. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 dece spui ca e neinspirata??.........cum spunea si @dj dog,mai pe romaneste "a strica orzul pe gaste".Vi s-a explicat amanuntit de ce nu e chiar o alegere asa de buna inlocuirea stk-ului cu pocnitori TDA.In afara de inlocuirea finalului,mai aveti de adaptat si impendanta de iesire a preului original cu finalul,plus ca tot montajul se afla pe un singur pcb.Singura si optima solutie ar fi inlocuirea finalului original cu altul "original",plus montarea unei mufe "mai europeana" sau prin atasarea unui cablu de retea direct de la transformator(siguranta-intrerupator),iar daca e vorba de schimbarea carcasei e deja vorba despre un alt amplificator.pai eu ce am spus mai sus, asta care il am acu il dau, si imi fac un amplificator cu TDA sau alte module, (vad eu cu ce) si cum am mai spus nu ma complic sal repar pe astastie cineva ce module pot sa folosesc?si unde pot gasi o carcasa decenta? Link spre comentariu
costy Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 acel amplif l-am avut si eu pt o scurta perioada.verifica siguranta termica a trafului si probabil si stk e ars Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum