Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Salutare

suat

Postări Recomandate

Am primit de la un prieten un GPS, [ bulk de bulk , fara carcasa ]. E placa electronica, display-ul legat prin panglica, antena, acumulatorul si difuzorul atarnate cu fire. Produsul fiind NOU... nu a apucat sa fie folosit niciodata.

Si am inceput si tot cautat, softuri...etc... am reusit sa il, pun in functiune... sa instalez IGO pe el , functioneaza, vede sateliti, stie unde sunt... in schimb...

Daca il opresc.. uita tot... daca il dau in suspend mode.. mananca bateria pana se opreste...

si, lurul cel mai grav... are touchpadul spart, display-ul e impecabil...touchpad-ul e crapat intr-un colt. Cand pun stiloul intr-un punct pe display, el vede alt punct, in zona unde este crapat, nu ia nici o comanda... nici recalibrarea nu a dat nici un rezultat.

GPS-ul l-am primit varsat, aproape moca de la cineva, cu acest defect... nu stiu daca ma lipesc de altul, cu touch-ul intreg...tot la fel de "moca".

Intentionez sa gasesc / fac o carcasa pentru el.... cat de cat [ va arata ca un PDA home made :ras: ]

Dar.. m-ar interesa sa rezolv si treaba cu touchpadul, adica sa i-l schimb , banuiesc ca nu se prea poate repara. [ nu pot introduce text...nu pot folosi comenzile din zona avariata, am reusit.. sa fac cateva operatii simple pe el, cu greu am reusit sa verific softurile... pe el ]

Ajutati-ma va rog cu o informatie in legatura acest lucru. Daca se poate schimba doar touchpad-ul sau se schimba cu intreg display-ul... unde gasesc asa ceva? Si cam la ce preturi [ nu dau 100 ron doar pe un tochpad ]

GPS-ul e Bemi Nav, are Windows CE 4.2

cred ca e vorba de acest produs http://www.autovia.sk/nahradne-diely/ac ... s_count=11

Am la el doar.. placa de baza...etc.. nu am carcasa, nu am incarcator, nu am cabluri, decat un CD de instalare... manualul de utilizare...si... certificatul de garantie :aplauze [ nu e valabil ]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

1

• MihaiGSM

1

• suat

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut.Pare a fi compatibil cu un un Mio C210 sau Mio C310, nu imi dau seama exact de dimensiune.In functie de dimensiunile display, poti sa iti dai seama si singur prin comparatie. Posibil sa poti Tuch`ul de pe un MIO, nu e nevoie in principiu sa schimbi si display.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări