Vizitator all eyez on me Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Salutare again dragi colegi ! In 1 post am zis ca am sa incerc sa nu va deranjez cu prea multe intrebari, dar sincer nu stiu pe altcineva de la care as putea sa primesc raspunsurile, prin urmare :1. intentionez sa imi achizitionez o statie auto cu antena, ca tare bine prinde, mai ales acum de cand au adus radarele noi, intrebarea mea, cu cat ma dezavantajeaza o antena mai scurta decat una lunga ? si cum imi dau seama de puterea de emitere a statiei? in ce specificatii ar trebui sa ma uit? am vazut acolo de distorsionare a semnalului, ceva de putere in wati si multe altele;si 2. mufa de la un radio-cd auto, la cea de alimentare+difuzoare este universala? adica daca scot radio-cdul de pe o masina si il pun pe alta masina va funciona? sau ma pot trezi cu el ars? mai concret, legaturile dintre fire(alimentare, difuzoare etc) si mufa sunt standard? Link spre comentariu
c_anicai Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 majoritatea staţiilor de emisie recepţie auto au 4 wati, dar sunt şi mai puternice sau se mai cumpară etaje de putere.o antena mai mică scurtează raza de acţiune în special la emisie, dar oricum o să meargă 10 .... 15 km teren fără denivelări.chestia cu staţia dacă mergi cu familia in maşină o să-ţi vină să o închizi cam ce conversaţii o să auzi, schimb de piţipoance între camionagii, servicii prestate ...mufa de conecţie de care spuneai nu prea e universală, dar dacă se potriveşte pin la pin poate fi totuşi, tre să te mai documentezi. Link spre comentariu
Vizitator all eyez on me Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Multam' pentru raspuns ! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Daca statia va avea 4W e bine sa folosesti o antena mai lunga, de tipul celor folosite de tiristi. Este flexibila si nu te deranjeaza cu nimic.Referitor la conversatiile neortodoxe care se poarta, e adevarat ca ele exista, mai sunt unii dobitoci needucati care injura sau vorbesc alte porcarii dar nu e un fenomen permanent. Cei mai multi poarta un dialog civilizat.Mufa nu este universala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum