casapumrs Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 uite aici cum sunt acc .pentru asta imi trebuie montajul Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 nu are probleme de echilibru (destabilizare) la bascularea nadei sau la eliberarea gutei? nada o elibereaza pe rand stanga - dreapta sau doar concomitent?grija mea e ca daca eliberez jumatate din incarcatura de pe o parte va circula tot in cercuri daca incerc s-o deplasez... m-am gandit la un sistem de contragreutati pentru a asta. ce-i drept nu am facut un prototip sa-l incerc pe apa... Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 e katamaran . nu are probleme cu echilibrul. Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 mdah... ideea e sa aibe centrul de greutate intre punctele de aplicare a fortei arhimedice... pe cand eu ma gandeam la V---V mi-am dat seama ca e mai bun ceva de genu |/-----\| Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 poti sa experimentezi. eu am facut-o asa cum mi-a placut mie. si e destul de ok. o folosesc la pescuit,si important pentru mine este sa faca treaba, sa nu consume motorul foarte mult , electronica din ea sa fie bine pusa la punct, sa nu inot dupa ea pe balta. Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Salutare!! am gasit 2 relee . ce spuneti, merge sa pun unul pe montajul asta? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 merge sa pun unul pe montajul asta?Dar vad ca lucreaza la 9V, sau gresesc? Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 nu pot face poza cum trebuie cu tel. pe capacul lui scrie: jixing coil dc 6 9 12 24 v cap Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Care este codul, sa-l cautam pe internet. In poza apare 8A-250V AC, 10A-28VDC si DC-9V, primele doua sunt curentul pe contacte si ultimul este tensiune de lucru a bobinei, sau cel putin asa cred. jixing coil dc 6 9 12 24 v capDar nu are un semn in dreptul uneia dintre tensiuni?Dar de ce nu-l mai utilizati pe acesta http://www.elforum.info/styles/fisubsilver2/imageset/icon_post_target.gif ? Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 cqc03001003139. vezi primul 0 sa nu fie o ca vine imediat dupa litere si nu se intelege bine. zic. Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 chiar daca e pe 9V cu o rezistenta bine aleasa se rezolva diferenta. vezi ce curent trece prin bobina la 9V si alege o rezistenta astfel incat la 12V sa treaca acelasi curent prin bobina releului. o alta posiblitate ar fi o dioda zenner, vreo 5 diode 1n4007, un regulator de 9V, un LM317... Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 si cum masor bobina la 9 v? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Cu ampermetrul(multimetru pe domeniul mA) inseriat intre ea si sursa de tensiune. Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 la fel cum masor citi amp consuma un motoras? Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 exact...e aceasi chestie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum