Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

circuit redundant 12v

casapumrs

Postări Recomandate

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• casapumrs

98

• miron1947

49

• remus68

19

• srdjan

18

Top autori în acest subiect

nu are probleme de echilibru (destabilizare) la bascularea nadei sau la eliberarea gutei? nada o elibereaza pe rand stanga - dreapta sau doar concomitent?grija mea e ca daca eliberez jumatate din incarcatura de pe o parte va circula tot in cercuri daca incerc s-o deplasez... m-am gandit la un sistem de contragreutati pentru a asta. ce-i drept nu am facut un prototip sa-l incerc pe apa...

Link spre comentariu

mdah... ideea e sa aibe centrul de greutate intre punctele de aplicare a fortei arhimedice... pe cand eu ma gandeam la V---V mi-am dat seama ca e mai bun ceva de genu |/-----\|

Link spre comentariu

poti sa experimentezi. eu am facut-o asa cum mi-a placut mie. si e destul de ok. o folosesc la pescuit,si important pentru mine este sa faca treaba, sa nu consume motorul foarte mult , electronica din ea sa fie bine pusa la punct, sa nu inot dupa ea pe balta.

Link spre comentariu

Care este codul, sa-l cautam pe internet.

In poza apare 8A-250V AC, 10A-28VDC si DC-9V, primele doua sunt curentul pe contacte si ultimul este tensiune de lucru a bobinei, sau cel putin asa cred.

jixing coil dc 6 9 12 24 v cap

Dar nu are un semn in dreptul uneia dintre tensiuni?Dar de ce nu-l mai utilizati pe acesta http://www.elforum.info/styles/fisubsilver2/imageset/icon_post_target.gif ?
Link spre comentariu

chiar daca e pe 9V cu o rezistenta bine aleasa se rezolva diferenta. vezi ce curent trece prin bobina la 9V si alege o rezistenta astfel incat la 12V sa treaca acelasi curent prin bobina releului. o alta posiblitate ar fi o dioda zenner, vreo 5 diode 1n4007, un regulator de 9V, un LM317...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări