miron1947 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 daca nu este bun ,recomandati-mi altulEste bun pentru varianta cu o pereche de contacte, pentru varianta cu doua perechi de contacte, este necesar tipul RM94.Trebuie indentificati pinii, in catalog nu este afisat care este pinul contactului mobil.[attachment=0]RM83.JPG[/attachment] Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 ok .merci! Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Nu sunt pescar si termenul de "nadit" nu-l cunosc, ce inseamna? Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 plantat. duci momeala in mijlocul baltii, acolo unde nu poti sa arunci cu lanseta. ai avantajul ca nu iti mai cade momeala din ace cind arunci , si poti duce mai multa momeala in cuvele de la barca ,iar in momentul cind le rastorni se face ca un pat de mincare pentru pesti , iar sansele sa prinzi sunt mai mari. de asemenea ,poti planta in mai multe locuri . poti planta si la 300m .la distanta asta este imposibil de aruncat cu lanseta Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 O varianta pentru releul cu o pereche de contacte.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 mult mai buna. multumesc! Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Salut! de unde iau zener-ul, ca am cautat de mi-a venit rau pe net. astia online ce cauti, asta nu au. ??? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=56682 Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Sau,in lipsa, poti folosi un led verde sau albastru in locul zenner-ului.Trebuie selectat led-ul pentru tensiunea corecta. http://en.wikipedia.org/wiki/Light-emitting_diode .Mai poti folosi 4 diode 1n400x,au cam 0.65 volti pe jonctiune.O idee pentru partea de semnalizare de trecere pe cealalta baterie ar fi o electronica de blitz de aparat foto ieftin care sa puseze o data la cateva secunde,montat pe barcuta,daca un pulsator cu leduri nu este vizibil la departare. Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 diodele se leaga in serie, da? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 diodele se leaga in serieDa, dar in conductie directa, nu ca un zener.Ideea cu blitz nu cred ca este buna, deoarece, cand a trecut deja pe rezerva, nu este bine sa apara si un consumator suplimentar. Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 si e posibil sa sara vreo balena mai curioasa la bliz... zic si eu asa... pe de o parte ar fi frumos daca apuci sa vezicel putin broastele stiu ca sunt atrase de activitati aliene Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 nu pun nici un blitz, ca deja am barca plina de leduri. dar sa stiti ca sunt foarte utile, mai ales noaptea . ideal ar fi fost sa pun leduri la cuve sa vad cind se descarca stinga sau dreapta. poti planta o cuva intr-un loc iar cealalta in alt loc. daca nu stii pozitia barcii pe apa noaptea ,incurci firele la ,lansete de nu le mai descurci. eu am pus rosii pe spate ,albastre pe stinga ,verzi pe dreapta si albe pe fata ca sa stiu pozitia barcii pe apa.asa ca, fara sa supar pe cineva, numai blitz nu imi mai trebuie pe barca ,ca in rest le am pe toate. Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 barca e creatie proprie? am si eu de gand sa fac asa ceva la vara daca o sa fie timp si de mult hobby... mi-ar prinde bine un studiu de caz sa ma inspir Link spre comentariu
casapumrs Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 te ajut cu placere. fara nici o, obligatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum