Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Grundig!

Vizitator adybady

Postări Recomandate

Vizitator adybady

La un Grundig pe care scrie T21-3225/6 , CUC 132 R , si este facut cu TDA4601 in sursa, ST6346 -proc, TDA3505 finalRGB , programarea se face din telecomanda. Pe telec originala (defecta) scrie TP135. Aveti vreo idee cu ce este echivalenta sau unde pot gasi asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

4

• MIHAIS

2

Vizitator adybady

CUC 132R scrie pe eticheta din spate , pe sasiu nu scrie nimic care sa aminteasca de un sasiu ; in schimb am comparat cu alte grundig-uri si cred ca se potriveste Pilot 1692 - am sa incerc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator adybady

Tv este cam din 1994 ; nu merge 3026 ,909 - am incercat. Ca particularitate , telec. originala are un buton "i" care trebuie apasat cam 10 sec. pentru a intra in search ; dupa gasire program , acesta se memoreaza automat. Am gasit pe http://www.gzz.pl/ ca ar exista un Pilot echivalent pentru TP135 , da si o poza dar nu-mi dau seama ce fel de Pilot este.

Link spre comentariu
Vizitator adybady

Am cautat la magazin aratand telec. originala - nu am gasit ; este un model ce seamana ca forma dar este TP760 si nu merge. Te rog daca ai alte amanunte.

Link spre comentariu

fara discutie trebuie sa mearga 1692 daca este cu buton "i" pe care trebuie apasat mai mult sa intre in meniudeci - telecomanda noua pe care ai probat-o e defecta- nu iti merge rec ir din tv

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări