Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 15 w 4 ohmi

gogoo

Postări Recomandate

Am 2 difuzoare de la un centru de genius. Scrie pe ele 15 w , 4 ohm.As vrea sa fac un amplificator stereo .M-ar putea ajuta cineva cu ceva o schema simpla ,sa aiba si ceva efecte sau nu stiu .Multe potentiometre .Sau macar sa-mi spuneti daca amplificatorul trebuie sa scoata mai putin de 15 w si mai putin de 4 ohm sau poate sa scoata 15 watti si 4 ohmi,si chiar daca il dau la maxim si el scoate 15 wati sa nu-mi arda difuzoarele .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogoo

2

• Th3_uN1Qu3

2

• djx700

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Difurile alea duc si 30W cu conditia sa nu dai bas in ele, limita la ele e mecanica nu termica. Amplif poti sa faci cu TDA2030, scheme gasesti garla chiar si aici pe forum daca dai o cautare. Cu efectele, mai greu. Cauta un integrat dedicat ex PT2399, numai ca se gasesc cam greu la noi prostiile astea.

Link spre comentariu

Pai vreau sa bag si bass in ele .Veau sa le fac boxe normale . Un difuzor singur intr-o cutie in care intra si bass si inalte si tot .Fara difuzor de inalte fara difuzor de bass.Si vreau amplificator pt asta .Si am vazut pe net ca 2030 asta e de 14 watti in alte parti tot 2030 cica ar fi de 30 si ceva .Pana la urma ?

Link spre comentariu

E de 14W asa cum scrie in foaia de date. Oricum prea mult bas nu scoti din satelitii aia, si daca tii basul in blana pe ei ii strici sigur, mai ales ca TDA'urile astea distorsioneaza foarte urat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări