Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator NMOS-200 TO220

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Da..initial am vrut sa construiesc tot amplificatorul numai pe tranzistoare(o meteahna mai veche de-a mea),dar din cauza ca nu am loc in casa de o camera numai pt mine,impins de nevasta sa-i pun capacul cat mai repede,am ales optiunea asta mai usoara.M-a ajutat si remus68 sa spurc amplificatorul cu integrate :rade: Totusi se poate transforma usor schema in una pe tranzistoare.

Ar trebui sa functioneze fara probleme:

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Sa fiti voi sanatosi,eu tot in camera de zi...Am reusit sa mai compactez trusele,dar tot un calvar e..am ore fixe la care trebuie sa strang tot calabalacul :nebun: Ultima isprava..am reparat un difuzor,solutia de epoxy a ajuns pe parchet,am zis ca sterg imediat,am uitat.. :ras:

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Amplificatorul trebuie sa treaca prin o mica revizie,respectiv de schimbat vreo 3 potentiometrii (deh..chinezarii) si un bec la vu-metre.In rest nici o problema,amplificatorul functioneaza la fel ca in prima zi,utilizat aproape zilnic intr-un spatiu adecvat folosirii lui(nu acasa).A trecut prin multe "solicitari",persoana la care l-am plasat e multumit de "rezistenta".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări