Vizitator rosario Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 cd player LG FH-5000 nu citeste cduri piratate,ce opreteste cdpayeru sa citeasca cduri piratate??? ms Robeert: Off, bunica intelege ce ai vrut sa zici. Link spre comentariu
Vizitator rosario Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 am cautat pe net niste detalii de acest cd player , se pare ca nu gasesc nimk. Link spre comentariu
_adi_ Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 pai de obicei e din cauza imbatranirii laserului, sau prafului depus pe lentila Link spre comentariu
Vizitator rosario Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 dar cd original citeste , aia nu inteleg Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 cd player LG FH-5000 nu citeste cduri piratate,ce opreteste cdpayeru sa citeasca cduri piratate??? mssoftul..................... Link spre comentariu
Vizitator rosario Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 daca este asa , cd playerul este unu ieftin de proasta calitate sau unul cat de cat? Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 este unul cat de catdvd-urile de firma nu citesc decat dvd originalepa cand cele no name citesc tot Link spre comentariu
Vizitator rosario Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 asa ma gandeam si eu ca poate fi, n-am mai dat de un cd-player ce nu poate citit cd piratat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum