Palade Vlad Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 Salut!Am un alcatel320 si in zona in care ma aflu aveam semnal 3 liniute :lol: . L-am imprumutat unui prieten si dupa ce mi l-a adus abia mai am semnal in centrul Iasului :twisted: (imediat dupa ce-l deschid imi afiseaza SERV INEXISTENT). Imi puteti spune ce defect ar putea sa aiba?(mecanic sau soft). Mersi mult. Link spre comentariu
cniky Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 inteaba-l in primul rand pe `amicul` tau daca ce a facut exact cu telefonul. Soc mecanic, soc electric, imersie lichide, etc. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Octombrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2005 Am rezolvat oarecum aceasta problema in felul urmator:Am desfacut telefonul, si am facut legatura intre borna pentru antena exterioara si antena interna a telefonului cu un fir mai gros de Cu.Acum functioneaza destul de bine. Ca defect ar putea fi vreo lipitura rece la pinii amplificatorului de RF? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum