Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casetofon auto in casa, Cum as putea face aceasta?

Vizitator dorinovic

Postări Recomandate

Vizitator dorinovic

As vrea sa-mi pun casetofunul auto in casa. Am Redresor auto, incarcator 9V se poate pune direct pe el? Sau pe redresor se pune direct la clesti? Sau mai trebuie sa pun un bec ceva cum am vazut pa alte forumuri din care nu prea am inteles sau explicati-mi cum sa fac un transformator, sau cam asa, ceva daca are cineva il rog sa puna niste poze. Am vazut la o emisiune cea cu renovari de case sau asa ceva cu un casetofon in birou la fel ca la masina in borb si era marfa. (Nu as vrea sa-l stric , nu am bani pt altu)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator dorinovic

Pana la urma ma ajutati sa pun si eu acest cd player in birou?As vrea ceva mai detaliat nu stiu ce inseamna condesator,piese de masina am mai multe dupa masini dezmembrate.Aaaa si redresoru are o rotita pe care scrie 250 V 3 A

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Poti folosi o baterie auto pe care pui redresorul (masori inainte de cuplarea cass-ului, sa nu urce tensiunea peste 15 volti pe baterie, ceea ce se poate intampla daca bateria e sulfatata, mai ales daca a zacut nefolosita)(asta pentru ca ai mentionat ca ai piese din dezmembrari)Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări