Vizitator vasilica_20 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 salut!am un subwoofer de 30 cm auto adus din germania , firma ultimate made in U.S.A putere maxima 400w nominala 200w si s-a ars difuzorul la el. ce parere aveti ce difuzor sa aleg dintre Bm-1206 12'' si Sal WRC ?statia este BLAUPUNKT gt4 Mk2 . Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Nu asa se pune problema. De obicei mai intai alegi difuzorul si construiesti cutia dupa parametrii difuzorului. Daca ai cutia gata facuta, e mai greu sa gasesti un difuzor care sa mearga bine in cutia respectiva. Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 imi dau seama ca am mai citit pe forum .da am mai incercat un bm dala la 80 de lei si se auzea destul de bn pt el da nu puteam sa dau volum ca se incingea .totusi imi pare rau de difuzorul pe care il avea ca se auzea super bn pe une ma duceam ma intrebau ce ai de se aude asa bine, altii aveau subw mai mari decat al meu si se auzea foarte incet .aveam numarul dat cu silicon si prins cu solsuruburi pe jumate si tot zdranganea ,akm ce sa faci trebuia sa se strice.oricum ms Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Vezi, a zdranganit numarul, dar s-a ars difuzorul. Incearca sa-l duci/trimiti la cineva la bobinat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum