Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator simpu de 20W

Vizitator Ciuperca_Ady

Postări Recomandate

Vizitator Ciuperca_Ady

Salut .As dori sa realizez un amlificator care necesita 20V curent continu si sa scoata in jur de 15-20 de W reali.As dori sa fie cat mai simplu cu piese cunoscute si usor de gasit pe circuite de televizoare de radio etc. Va cer o opinie, care ar fi cea mai simpla si ieftina metoda, va multumesc anticipat. Bafta :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 89-CEC

2

• Th3_uN1Qu3

2

• catalinux2004

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La alimentare asimetrica de 20Vcc nu este nici o diferenta daca utilizezi TDA2030 sau TDA2050. Puterea maxima ce o vei obtine, va fi de 8W/4 ohmi. Daca vei utiliza o conexiune in punte, vei obtine 16W/8 ohmi.

Link spre comentariu

V-as recomanda amplificatorul prezentat in Tehnium 8/1980 de la paginile 10/11.Nu stiu daca a fost prezentat pe forum,dar pot sa spun ca a fost printre primele mele amplificatoare realizate si de care ma leaga amintiri frumoase.Il recomand cu placere oricarui incepator sau avansat care vrea sa incerce si altceva in afara pocnitorilor TDA.

Link spre comentariu

Daca vreti ceva simplu si cu componente cunoscute alegerea cea mai buna de moment este TDA 2030, 2050,2005,2009 si multe altele....simplu si usor de realizat si cu bani putini. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări