buzea Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 oare se merita sa o reconditionez sau mai bine o las asa bucati cum e ia si gasesc ceva mai un de facut?daca are cineva schema......... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Măcar o poză, dacă alte detalii sînt secrete. Link spre comentariu
buzea Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 poza nu am...si ..statia e desfacuta asa ca prea mult nu o sa vedeti.....are 2 transformatoare unu de retea care scoate tensiune simetrica........nu mai stiu catun transformator de iesire ptr ca statia este facuta pentru lini audiofinali sunt 2055 Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 statia e desfacuta asa ca prea mult nu o sa vedeti Cu atit mai bine! Posteaza pozele!Banuiesc ca finalii sint 2N3055 si nu ce ai postat tu acolo. Link spre comentariu
buzea Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 statia e desfacuta asa ca prea mult nu o sa vedeti Cu atit mai bine! Posteaza pozele!Banuiesc ca finalii sint 2N3055 si nu ce ai postat tu acolo.da 2n3055 nu merge tastatura din atelier prea bine........acum nu o am la mn e undeva intrun beci la bunica....... dupa pasti poate o sa pot sa fac niste poze Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Asteptam!Statia are cumva panoul frontal de plexiglass, cu minere de aluminiu pe laterale, ca la AS2050? Link spre comentariu
buzea Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Asteptam!Statia are cumva panoul frontal de plexiglass, cu minere de aluminiu pe laterale, ca la AS2050?exact ca asta e formatul numa ca plexiglau e cu negru si cu rosu si are rezistente liniare pe panousi e 40w mono si transformatorul ala din spate il poti regla pana la 160ohm parca Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Ultima data am vazut un exemplar din asta in 1985, la radioficare in tabara de la Navodari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum