Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Da, de multe ori poti scadea tensiunea la procesor dar e bine sa fii sigur ca nu se blocheaza din cauza asta, recomand IntelBurnTest pentru verificarea stabilitatii (si da, merge si pe AMD). In 15-20 minute iti zice sigur daca e stabil sau nu, fata de altele (ex Orthos) la care trebuie sa stai cate juma de zi cu ele deschise, si la 2 minute dupa ce le inchizi ti se restarteaza calc... Link spre comentariu
dorel_81 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 DJ Alex, din ultima ta poza se vede ca procesorul este folosit cam 90%, aceasta este posibila cauza de incalzire a procesorului tau si vad ca se incinge cam tare, nu stiu daca in acel timp rulezi alte programe sau daca merge in gol. incearca sa mai faci o poza in timp ce procesorul sta degeaba si nu ruleaza nici o aplicati care consuma resurse, posibil sa ai vre-un virus care iti tine procesorul ocupat. Link spre comentariu
sebi Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 sal,am patit si eu sa am procesorul ocupat de ceva care rula in ascuns,am deschis task manager si am inchis de acolo aplicatia respectiva dar din pacate imi reaparea faza si am formatat tot hdd-ul si am scapat de buba.ca antivirus foloseam nod32 free din pacate. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 acum aveam deschis winamp ul si 2 mesengere cand am facut screenshot ul in urma cu 3 luni puteam sa tin deschise si youtube + forumul+ winamp si mai multe mesengere deschise ca tot nu facea asa Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 1.Se scoate bateria,se reseteaza folosind jumperul de langa ea.Da drumul in bios si lasa-l asa timp de 10 minute.Daca temperaturile sunt ok in bios,formatezi partitia sistemului de operare si reinstalezi cu cablul de retea scos,antivirus,conexiune la internet.Atat ai de facut si nu vei mai avea probleme.2.Daca si in bios o ia razna,placa de baza defecta,mai mult ca sigur si sursa in afara parametriilor.Cauza si efect. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 1.Se scoate bateria,se reseteaza folosind jumperul de langa ea.Da drumul in bios si lasa-l asa timp de 10 minute.Daca temperaturile sunt ok in bios,formatezi partitia sistemului de operare si reinstalezi cu cablul de retea scos,antivirus,conexiune la internet.Atat ai de facut si nu vei mai avea probleme.2.Daca si in bios o ia razna,placa de baza defecta,mai mult ca sigur si sursa in afara parametriilor.Cauza si efect.multumesc frumos ,o sa incerc putin mai tarziu Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 1.Se scoate bateria,se reseteaza folosind jumperul de langa ea.Da drumul in bios si lasa-l asa timp de 10 minute.Daca temperaturile sunt ok in bios,formatezi partitia sistemului de operare si reinstalezi cu cablul de retea scos,antivirus,conexiune la internet.Atat ai de facut si nu vei mai avea probleme.2.Daca si in bios o ia razna,placa de baza defecta,mai mult ca sigur si sursa in afara parametriilor.Cauza si efect.De mentionat ca dupa ce resetezi BIOS'ul sunt multe setari care trebuie facute ca sa nu mearga calculatorul ca un c** (sau macar "load optimal settings") ai uitat. Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Nu am uitat absolut nimic.O placa de baza functioneaza in parametrii din fabrica cu setarile "default" in bios.in momentul cand resetezi biosul,asta face..trece pe default sau optimal daca vrei sa-i zici asa.m rog ..asa scrie.Nu mai trebuie sa-i dai tu inca odata doar de frumusete,petru ca placa lui de baza e capabila sa faca singura acest lucru.La generatiile mai vechi se schimba umpic situatia,dar aici nu este cazul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum