Vizitator madcow Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 am cautat vreo saptamana site-uri pana am dat de voi....s-ar parea ca aici chiar se pricepe lumea... vreau sa-mi fac o cutie de sub pr masina, pt doua diff-uri.... ideea e ca nu prea stiu dimensiunile optime si nici modelul cel mai bun (cu/fara bass reflex) am bagat datele furnizate de producator in Winisd si mi-a dat o cutie de 248 L :shock: - e cam mult dar e posibil sa fie din cauza ca nu am chiar toatele specificatiile tehnice ale diff-urilor aveti aici link-ul pt diff: http://www.emania.ro/Produs.php?Sesiune ... sId=25541& cine se pricepe este rugat sa-mi dea orice fel de sfaturi.... de la dimensiune, cu/fara bass reflex, cu/fara material de absorbtie, dimeniunile si plasarea tuburilor pt reflex daca se opteaza pt aceasta varianta...etc eventual si un model de cutie....eu am gasit cateva aici: http://www.crutchfield.com/cgi-bin/Prod ... c=01&avf=N merci! Link spre comentariu
Vizitator madcow Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 cine-mi poate da probox 2000? l-am gasit ne net dar nu era in engleza si nu intelegeam nik :cry: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 Bas reflex de 60 litri cu 2 tuburi de 6 cm groase si lungi de 20 cm o sa ai un bas de la 30Hz.Difuzorul este mai mult pentru inchisa dar nu o sa ai basul asa de jos. Link spre comentariu
Vizitator madcow Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 60 L la 2 diff-uri de alea? nu e prea putin? trebuie pus si material fonoabsorbant? dati-mi mai multe informatii, ca nu vreau sa fac o cutie de-aiurea si sa-mi dau cu ea in cap ca suna naspa! :( Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 La un difuzor am calculat Link spre comentariu
Vizitator madcow Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 in cele din urma am gasit o cutie pe net speciala pt tipul ala de dif....si s-ar parea ca ai dreptate, trebuie cam 60 l pe difuzor (cu bass reflex)acum ca am dimensiunile si pot sa o fac, imi mai poti da si alte sugestii? forma? cu peretele din fata drept sau oblic? trebuie material fonoabsorbant? orice sugestii sunt bine venite! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 Fa-o paralelipipedica normala, nu are rost sa te incurci cu una trapezoidala dar daca ai timp suficient poti incerca sa o facu cu peretele sin spate oblic adica in partea de sus sa fie aplecat inspre fata cu vro 2 cm se anuleaza rezonantele parazite produse in incinta.Material fonoabsorbant este indicat cam 10% din volumul incintei, va avea o curba de rasuns mai liniara.Material de 20mm este suficient dar sa-i pui ceva intarituri prin incinta, cand vei ciocani o cum bati la usa (cu degetul ) sa nu cante "a spart"In rest bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum