Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Net de la RDS

flores72

Postări Recomandate

Salut Am net de la RDS si pina acum puteam sa fac upload pe torente cu 3.4 mb de la un timp nu mai pot sa fac decit cu 100/150k ce credeti ca sa intimplat,mentionez ca am facut reclamatie la rds si au zis ca la ei este totul ok,am reinstalat windows-ul din nou si degeaba,ma conectez la net prin user si parolaVa rog sa ma ajutati caci se duce de ripa toata ratia mea de pe torente ratie pe care am adunat-o in ani de zile Tin sa precizez ca descarc si cu 8mb ,eu cred ca este o problema a celor de la rds,sa-u ma inselVa multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• flores72

5

• paul14

2

• Stefan

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Va rog sa ma ajutati caci se duce de ripa toata ratia mea de pe torente ratie pe care am adunat-o in ani de zile :freaza:

Asa cum a zis si Paul14, este posibil sa fie din setarile clientului tau de torrent.Si eu am net de la RDS si dau jos de pe torente regulat cu 3-5Mb/sec, dar am dat la palier, si cu 11Mb/sec.
Link spre comentariu

Nu am limita de up la client si apropo cind incerc sa fac testul de viteza la rds spune ca up este 65k sau n/a iar pe speed test am cam 1 mb depinde de server ,ce parere aveti ?

Link spre comentariu

e varza testul de la RDS, adica si ei sunt tot varza, orice problema este de la client nu de la ei :bataie ba uneori chiar recomanda tampenii.

la ei pe site: am stat 5 minute si nu face testul de upload, la down am 10Mb/s

pe speed test_bucuresti (wi-fi):

Down - 15.085Mb/s

Up - 2.95Mb/s

si pe sarma :

Posted Image

Link spre comentariu

Sa-i futi la icre pe astia de la rds pana te rezolva. Baga si din burta, ca ai instalat windows din nou, ca ai mai incercat si pe laptop si tot asa face etc. Daca vad ca insisti si îi iei tare incep sa se miste, altfel...

Link spre comentariu

Eu chiar am facut toate astea ,au facut un test de monitorizare pe cel de al doi-lea pc si totusi nu sa rezolvat nimic,au schimbat mufele ,portul si degeaba ,vreau sa stiu daca mai are cineva problema asta locuiesc in Bucuresti ,bd-ul BrincoveanuDaca nu mai are nimeni aceasta problema inseamna ca sunt nebun :nebunrau:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări