Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

super multi tester

Vizitator coco67

Postări Recomandate

Vizitator coco67

Salutare tuturor.Am si eu o probleme in urma cu cateva zile al realizat un Super-Multi-Tester ce lam gasit pe acest site si imi arata numai jumate din lcd adica partea stanga si si in dreapta imi arata doar niste patratele nu stiu ce sa mai fac sa mearga normal mentionez ca tare cred ca prima data am legat alimentarea la lcd gresit sau o fi din program baiu sau din atmega8 si inca ceva sant cam incepator.La pic16f628a se scrie doar fisieru hex sau ca si la atmel trebuie si eep?Aici este schema la tester http://yo6pir.wordpress.com/proiecte/su ... ti-tester/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mikrosha

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca merge juma' de LCD ma-ndoiesc ca s-ar fi ars cand l-ai legat prost. Mai degraba LCD-ul tau are memoria "mapata" altfel. E destul de standard sa fie cam asa____________Stanga__DreaptaPrima linie___01h-09h__0Ah-0Fh A doua linie__41h-49h__4Ah-4EhAdica standard, daca pui un caracter in locatia 0Ah, apare pe al noualea caracter de pe linia de sus. Banuiesc ca LCD-ul tau are locatiile din dreapta 11h-19h, respectiv 51h-59h. Vad ca ai fisierul sursa acolo, gaseste rutinele de afisare si modifica-i treaba asta. Incearca diverse locatii de adresa pentru partea dreapta, sa vezi de unde-ncepe. Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări