silviu_marian_2005 Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 Se mai poate accesa internetul si cu altceva decat cu internet explorer? Am auzit ceva de mozilla firefox dar nu stiu ce este cu el. Daca sunt cat de cat pe aproape, rog pe cine este dispus sa-mi explice si mie care este treaba cu el.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
chetross Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 iexplore.exe e expirat E foarte bun Firefox`u. Eu cel putin numai pe asta il folosesc. Avantaj : viteza de incarcare foarte buna. Dezavantaj : fara cache Poti sa`l downloadezi de aici : http://www.mozilla.org/products/firefox/ Link spre comentariu
Cristiano Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 iexplore.exe e expirat :DE foarte bun Firefox`u.Eu cel putin numai pe asta il folosesc.Avantaj : viteza de incarcare foarte buna.Dezavantaj : fara cachePoti sa`l downloadezi de aici : http://www.mozilla.org/products/firefox/Fara cache???? As zice sa te mai documentezi. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 mai este unu care ii zice OPERA Link spre comentariu
Cristiano Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 mai este unu care ii zice OPERADaca nu te deranjeaza banner-ele (ori il cumperi), e bunisor si Opera. Link spre comentariu
pavcostel Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 @chetrossVezi ca Firefox are cache chiar setat prost default! Adica aduce cam tot, desi nu ai nevoie...Vezi " about:config " si optiunile de la netxxxx.Poti avea cateva surprize placute.Cu stima,Costel Link spre comentariu
chetross Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 Greseala mea :wink: Asa e cand iei tot ce zic altii de bun ... dar nu incerci sa vezi tu.Si da, este si Opera, dar eu am impresia ca firefox merge mai bine, cel putin vers 1.0.6 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 firefox e aproape imun la troieni, scripturi si alte ganganii :wink: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 Mozilla Firefox RULZ Link spre comentariu
silviu_marian_2005 Postat Iulie 31, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2005 Multumesc pentru ajutor. L-am instalat dar nu pot sa-mi dau seama deocamndata de performantele sale; inca o data multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum