Vizitator goalex Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Salut!Pe corsa mea am un casetofon VDO Siemens CR 441 XED cu telecomanda pe volan si afisare TID(parca) si nu vreau sa pierd aceste optiuni si nici nu dispun de bani pentru un cd player auto nou sau vechi.Am vazut pe net pe un casetofon auto ca avea iesire 3,5 mm si asculta muzica de pe un mp3 player, imi puteti spune cum a facut?Am cautat pe forum despre aceasta problema dar nu am gasit, poate am trecut cu vederea din greseala.Multumesc anticipat!Alex Link spre comentariu
Myhayxx Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 dupa cate inteleg tu ai un casetofon auto la care vrei sa adptezi un cd portabil sau ceva de genu...pai atunci ai nevoie de o mufa de intrare nu de iesire.incearca cu o caseta adaptoare. se gasesc. Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Sau iti iei un modulator FM, cu intrare de card SD sau stick USB...Se infige in mufa de bricheta, are telecomanda....calitatea sunetului nu este super, dar suficienta ! Link spre comentariu
Vizitator goalex Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Am caseta adaptoare si modulator fm, merci de raspuns.Calitatea este de la mediocru spre prost de aceia as vrea sa invat cum se poate scoate o iesire auxiliara din casetofonul meu. Am vazut intr-o poza pe net o mufa de 3,5mm scoasa din casetofon, doar ca nu stiu unde sa lipesc firele si speram ca cineva de pe acest forum sa ma ajute inj acest sens. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Cum s-a mai spus mai sus, ai nevoie de intrare de semnal in casetofon si nu de iesire, trebuie sa te pricepi putin la electronica ca sa faci o astfel de operatiune, tot ce e nevoie sa faci e sa cauti partea care imbina pre-amplificatorul cu amplificatorul final si acolo se vor lega firele (ecranate) ale mufei tale care se va folosi la injectarea de semnal in casetofon. Link spre comentariu
Vizitator goalex Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Dupa cum am zis, nu ma pricep la electronica, dar am vazut o poza cu o mufa de 3,5mm si nu jack de 3,5mm. O sa revin cu niste poze cu casetofonul meu si poate reuseste cineva sa-mi arate unde sunt piesele respective. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Sau iti iei un modulator FM, cu intrare de card SD sau stick USB...Se infige in mufa de bricheta, are telecomanda....calitatea sunetului nu este super, dar suficienta !calitatea sunetului este BUNA....eu am pe CORSA mea si se aude bine Link spre comentariu
Vizitator goalex Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Inseamna ca ai un modulator mai bun, al meu merge de 25 de lei Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Atata dai, jumate face, de sfert merge(vorba unui user de pe forum).Cei ai vazut tu pe alte casetofoane este intrarea auxiliara, realizata prin mufa MAMA JACK de 3,5mm.Cum au zis si colegii, cauti intrarea preamplifcatorului sau a tda-ului si acolo te legi cu fire ecranate. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Inseamna ca ai un modulator mai bun, al meu merge de 25 de lei pai da de 60 ron... Link spre comentariu
Vizitator goalex Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Cum am zis nu am bani de investit in asa ceva, nu mi se pare o investitie buna, mai bine folosesc un mp3 player cu o caseta adaptoare, deoarece pe acesta il pot folosi si cand merg pe jos. Link spre comentariu
dic Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Daca ai optiunea de cd changer/magazie cd si nu vrei sa investesti intr-un xcarlink poti incerca asta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=13982 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Daca casetofonul are potentiometru pentru volum si nu butoane sau encoder, te poti lega cu mufa de el. Eventual, il poti comuta pe casetofon, dar asta inseamna sa-i faci un strap la niste cuple de pe placa....acolo unde veneau initial comutatoarele care "detectau" caseta si faceau comutarea radio/caseta.Cauta schema si o sa intelegi despre ce-i vorba. Eu am facut asa la un VW alpha. Link spre comentariu
Vizitator goalex Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Multumesc mult pentru raspunsuri, dar deocamdata nu am timp sa ma ocup de aceasta problema.Dupa ce ma eliberez de problemele personale ma voi ocupa si va voi anunta ce am facut.Radiocasetofonul meu are mufa pentru magazie de cd-uri si as s-o folosesc, dar voi vedea cum va fi deoarece nici cea de-a doua optiune nu este rea.Multumesc inca o data si multa bafta! Link spre comentariu
Vizitator titico Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 salutari tuturor,am o magazie de cd-uri clarion model CDC9250 cu o mufa rotunda de 12 pini iesirea,si as dori sa leg la un cd player model ford 6000 RDS e-o-n care are iesirea patrata,intrebarea mea este gasesc sa-mi fac conectiunea intre cele doua?.........cablu cu mufa de 12pini la ambele capete il am,dar unu din capete trebuie sa-l transform in mufa patrata pentru cd pleyerul din masina............este posibil?........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum