luciann Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Stie cineva cum as putea sa activez Hardware acceleration? Am discutat cu cineva care mi-a spus ca acest lucru este posibil doar in WIndows Seven, as fi curios din ce cauza si daca pot face acest lucru si in XP. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Ce program e ala?Parerea mea e ca nu iti suporta placa video functia respectiva. Daca insa e vorba de accelerare DirectX 10, atunci da, aia se poate numai in Vista sau Win7. Dar m'as mira sa fie vorba de asa ceva. Link spre comentariu
luciann Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Da, se pare ca placa video nu e capabila :P. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Daca placa video ar fi avut accelerare hardware pentru HD atunci in win xp ar fi aparut in setarile driverului placii video.Asa ai fi ales un video player care sa stie a folosi optiunea.Altfel se face decodarea software de catre CPU.Win XP nu are nativ aceasta optiune pentru accelerare hw a formatului HD cum apare in poza din cate stiu eu.A nu se confunda cu accelerarea normala a 2D sau 3D-ului e care win xp stie sa le foloseasca in directX spre exemplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum