Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Substitut tranzistori

Vizitator recompensa

Postări Recomandate

Vizitator recompensa

Am si eu o mica problema ...nu ma prea pricep in ale electonicii dar m am saturat sa tot caut oameni care au "timp" si pt mine ...am un amplificator auto (nu cine stie ce) care are niste tranzistori arsi ...v as ruga cu respect daca mi ati putea spune si mie substitutele lor si unde as putea sa le cumpar ...Tranzisotrii sunt : K DI352 y 3I ; K B989 Y 3J si MOSPEC F06c10c203 ; MOSPEC F06C10AJ223 Va multumesc si astept raspunsuri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• ROBEERT

1

''Tranzisotrii sunt :

K 2SD1352 y 3I

K 2SB989 Y 3J i''

Trz se pot înlocui cu BD243/244C, BD911/912, MJ15030/15031... etc.

''MOSPEC F06c10c203 ;

MOSPEC F06C10AJ223 Va multumesc si astept raspunsuri!''

Astea sînt diode duble rapide. Se găsesc de cumpărat.

Link spre comentariu
Vizitator recompensa

cu astea am rezolvat beleaua e alta ...e un integrat SG2525AN care e ars si din pacate la mine in oras nu se gaseste...nu stiu ce sa fac imi pare rau pt atata lucru sa renunt la ea :| oricum va multumesc mult pt ajutor

Link spre comentariu
Vizitator recompensa

pai da is cate 2 din fiecare si eu am comantat 2 din fiecare :-?

chiar ca le am facut varza acum mi am dat seama de ce am facut =)) doamneCulme e ca gasesc BD 243 si nu gasesc BD 244 sau gasesc BD 912 si nu gasesc 911 nu il au pe stoc de asta le am facut varza :| singura pereche am gasit o pe asta MJE15031G si MJE15030 ....astea ar fi pe stoc
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări